Jump to content

comra

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. pozdrav, Tražim odvjetnika za savjetovanje u vezi brakorazvodne parnice i angažiranje istog, a na području splita. ako ima ztainteresiranih molim da mi se obrate putem privatne poruke na ovom forumu ili na email no_quarter9@yahoo.com
  2. također da pitam, posredovanje se prakticira samo kod sporazumnih rastava ili i kod onih pokrenutih tužbom?
  3. u praksi na kraju odlučuje odlučnost partnera da se rastanu? tako mi se barem čini
  4. posredovanje je pokušaj spašavanja braka? inače nasilje je evidentirano. i još nešto, budući da je osoba nezaposlena trenutno dali sud daje neki određeni rok do kojeg bi se ta osoba trebala snaći za zaposlenje i osiguravanje uvjeta djetetu, budući da i sama parnica traje duže vrijeme.?
  5. da li bi nasilje i zanemarivanje u obitelji prevagnuli na stranu majke unatoč tomu što nije zaposlena i trebala bi biti podstanar kad bi to sve provela i da li se na sudu pita dijete što ono želi?
  6. evo da malo konkretnije pitam, ukoliko taj novi partner osigura stan i uvjete potrebne kakava je praksa suda u tom slučaju? dali majka ima šansu dobiti djete na uzdržavanje? ona je bez posla moguće do godinu dana.
  7. znači pojam skrbništvo i zajednički život nisu isto? naime trenutno je nezaposlena i sad šta bi se moglo napravit da dijete živi s njom?
  8. evo pitanje, ukoliko dodje do rastave braka a majka trenutno nije zaposlena može li izgubiti skrbništvo nad djecom? dali bi u tom slučaju pomoglo navodjenje novog partnera kao zaposlene osobe koja će preuzeti uzdržavanje? molim pomoć!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija