Jump to content

toja

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nije mi poznato da li se u rok za žalbu broje i dani vikenda, jer je to izglasano u prošli petak navečer. (prije tri dana)
  2. Radi se o natječaju za radno mjesto spremačice i u natječaju nije traženo ništa određeno osim potvrde o završetku osnovnog školovanja, preslike rodnog lista i domovnice, te potvrda o nekažnjavanju koje sam i priložila. Konkretno me zanima da li sam ja u prednosti s obzirom na status branitelja u odnosu na nju i ako jesam što učiniti, žaliti se na odluku ili... Napominjem da je ta druga na zamjeni otprilike 4 godine i da li ona automatizmom prelazi u stalni radni odnos ili su posrijedi nekakve druge igre?
  3. U lokalnoj školi je objavljen natječaj za popunu radnih mjesta. U užem izboru smo bile ja i žena koja već radi na zamjeni jedne od djelatnica. Ta druga je dobila posao, na moje razočarenje. Napominjem da imam status hrvatskog branitelja kao i suprug i oboje smo nezaposleni te smo roditelji dvoje mldb. djece, dok je situacija drukčija kod konkurentice. Suprug joj radi i imaju jedno mldb. dijete. Imam li kakve pravne osnove za podići žalbu na odluku o odabiru djelatnice.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija