Jump to content

ratkozg

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. odradjen otkazni rok po ugovoru od 15 dana.u kom vremenu poslodavac mora vratiti radnu knjizicu radniku od dana odjave ? hvala.
  2. Sto uciniti konkretno ukoliko imate opravdanu sumnju da je vase dijete zaposleno kod poslodavca koji je diler drogom(kokain),sto ne iskljucuje da uz rad kod njega i moj sin ne preprodaje drogu za njega ? Hvala.
  3. da li imam pravo na povrat poreza ako poslodavac nije uplatio doprinose za proslu godinu,tocnije za 01/09 uplaceno a za ostatak mjeseci nista? hvala !
  4. zvao sam ujutro u PU i kazu da nemaju vise nista s tim ,da je sve u 1 PU odnosno heinzelovoj !!
  5. U 04.mj. ove godine kvartovski policajac oduzeo mi je 1.prometnu dozvolu i 2.knjizicu vozila.Urazdoblju trajanja neke akcije vezane uz ne registrirane automobile.Tablice skinula policija prije vise nekoliko mjeseci cca.9 mj., i kazna bila 1500 kn zbog voznje ne registriranog vozila.Zanima me da li su kazne u toj akciji oprostene i na koji nacin sada doci do njih tj. registrirati automobil iz razloga proodaje istog i da li ja sa potvrdom o privremenom oduzimanju predmeta gore navedenih i sa ugovorom gdje se vidi da sam ja vlasnik mogu napraviti novi kupoprodajni ugovor kod javnog biljeznika ? hvala !
  6. Radni odnos prestao mi je 26.06.2009, prijava na hrvatski zavod za zaposlajvanje 10.07.2009,no jednostavno nisam procitao dobiven letak na hzzu gdje na kraju pise da je rok za prijavu dobivanja zdrastvenog osiguranja 30 dana.Nakon toga sam nazvao zdrastveno gdje mi je receno da sam izgubio potpuno pravo na zd. osiguranje.Trenutacno sam bez njega i trenutacno sam i bolestan.Da li postoji nacin i koji je postupak dobivanja drzavnog ili socijalnog zdrastvenog osiguranja ,hvala !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija