Jump to content

crvich

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala vam svima! Poslusati cu vase savijete, samo za medije nisam sigurna, to se moramo dogovoriti u krugu obitelji sta cemo. Hvala jos jednom!
  2. Culi smo svakakvih prica za njih, al za to nemamo nikakve dokaze osim "rekla kazala". Mislili smo da odvjetnik treba to sve istraziti i vjerovali smo nasem, al on nije nista napravio. Zato sad mi trazimo pomoc sa svih strana. Da li znate dal' mozemo nekoga unajmiti da to istrazi ili da to prepustimo novom odvjetniku??? Novac vise nije problem, jer sad kad su saznali svi (bilo nas je sram, pa smo tajili, a mislili smo da cemo dobiti na sudu, pa bi bilo bolje da nitko ne zna...) nasi prijatelji ponudili su nam novcanu pomoc.
  3. Pozdrav svima! Nadam se da ce nam netko pomoci, jer stvarno ne znamo sta da vise radimo. Svaki savijet je dobrodosao. Pokusat cu vam u kartko opisati slucaj. Moj otac je povezao djevojku koja je stopirala i odvezao ju do grada, da bi ga ona nakon cca 2 tjedna optuzila za silovanje. Ne postoje nikakvi dokazi, cak niti niti izvjestaj od ginekologa, samo njena rijec protiv njegove. Njeni iskazi nisu dosljedni (postoje 3 razlicite price), al je psiolog rekao da je blago retardirana i da je to normalno, a kada smo trazili drugo misljenje sudac je rekao da ne mozemo dobiti drugo misljenje. Kada je ona svjedocila sudac je odstranio mog oca iz sudnice, jer ona nije htjela svjedociti u njegovom prisustvu (da li je to u skaldu s zakonom??). Na 3. sudenju ona i njena majka su htjele odustati od tuzbe, al sudac nije dozvolio (kako je to moguce da sudac ne da da netko povuce tuzbu??). To na zalost nemamo napismeno, jer sudac nije dao da se to zapise. Mislim da su htjele povuci tuzbu kad su shvatile da nemamo novaca. Presuda je bila 3 godine zatvora. Zalili smo se sudu u Zagrebu i bilo je sudenje, al odvjetnik je rekao da nam za dolazak za sudenje treba 7000kn (kojih mi vise nismo imali) tako da se otac nije pojavio na tom sudenju i oni su potvrdili odluku. Sada smo nasli dokaze da je jos jedan covijek osuden na 5 godina zatvora zbog nje, a tuzila je jos jednog cojeka koji se nagodio s njom i on je spreman svjedociti na sudenju protiv nje. O njoj smo saznali da ona zivi sama s majkom (ima 25 godina), konobarica je i izgleda da njih dvije pokusavaju izvuci lovu od muskaraca. Molim vas recite mi sta da radim!!! Sta trebamo iduce napraviti? Traziti ponistenje sudenja? Da li da tuzimo suca komori? Nasem odvjetniku vise ne vjerujemo, jer on nije nista napravio, a ovo sto smo otkrili otkrili smo sami. Tako da cemo traziti i novog odvjetnika. Otac mi je vec tjedan dana u zatvoru, a svaki dan je predugo da nevin covjek bude lisen slobode. Hvala unaprijed!!!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija