Jump to content

dodo11

Korisnik
  • Broj objava

    31
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je dodo11 objavio

  1. sta znaci vjerodostojan podatak o vozacu? npr. ja kao vlasnik vozila nisam duzan voditi evidenciju kome dajem vozilo. svatko u prometu odgovara za svoj prekrsaj. e sad, kod tebe se dogodilo slijedece: nisi dostavio vjerodostojan podatak. a nisi ti niti zaduzen da radis policijski posao jer je to njihova duznost i obveza, a ne tvoja. i da si dostavio podatak da je tata vozio, kad bi te zvali na sud slobodno reci da si kasnije utvrdio da je vozio susjed. ako nemaju fotografiju ili je mutna imaju samo tvoju izjavu, a koju na sudu moras ponoviti. e sad na tebi je da to ponovis ili ne.

     

    inace, ova tema je prozvakana vise puta. moj stav je da dostavio podatak od par osoba koje su mozda vozile i napises da dalje oni utvrde tko je vozio. to nije tvoj obveza da vodis evidenciju. kod firmi je drukcije, tamo mogu putem putnih naloga i evidencije utvrditi tko je vozio jer to moras voditi.

  2. ovako je to u praksi. sud salje ministarstvu vanjskih poslova pismeno sa dostavnicom i nalaze da se obveze veleposlanstvo da ti navedeno pismeno i dostavi.

     

    sad kad veleposlanstvo tebe dostavi pismeno, salje ti preporuceno, ali svu original dokumentaciju. Po meni se ne moze dostava vrsiti preko original dostavnice, nego samo preko dostavnice veleposlanstva (preporucen posiljka). I onda ministarstvo salje svoju dostavnicu koju si potpisa sudu sa naznakom sta ti je dostavilo (original dokumentaciju koju je sud poslao) i dostava se smatra urednom.

  3. 003 je napisao:

    konkretno me zanima vezano za prekršajni nalog...

    ovako, prije nema dugo me policija zaustavila i da ne duljim, urucila mi prekrsajni nalog koji je od strane policije dijelom ispisan plavom bojom, dijelom crvenom, dijelom crnom, dijelom iskrižan i onda sam se ja još potpisao zelenom bojom da sam primio taj nalog...

    vrijedi li takav dokument na sudu, može li se na temelju toga uloziti kakva zalba, prigovor ili nešto??...

     

    unaprijed hvala

     

     

    ajd mi ti reci sta inace pijes?

     

    mislim, bitan je sadrzaj a ne kako pise

     

    mogao si ostaviti i otisak kaziprsta

    pozivi?

    d

    Lily0407 je napisao:

    prijavila sam ispit za kraj rujna, prijavu sam poslala 01.08.2008. kako do danas nisam dobila poziv, brinem da mi je prijava nepravovremena? Help

     

     

    da jer si morala poslati zadnjeg dana u 7 mjesecu. sorry

     

     

     

    jel netko zna kad ce komisija?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija