Jump to content

Gogolina

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Još jednom hvala na svim odgovorima. Još bi me samo zanimalo može li mi netko reći kakve su mi šanse za dobivanje spora (s obzirom da postoji sva lječnička dokumentacija) odnosno za dobivanje naknade štete prouzročene mi radi nerada i nesposobnosti centra? Nije mi bitno da ja budem njezin skrbnik.
  2. Hvala vam na odgovoru. Međutim, čini mi se da nisam pojasnila situaciju do kraja. Novce koje je ona potrošila dobila je od vrijednosti kuće koju smo prodali na moru pošto je moj otac, njezin muž umro. Pola je pripalo meni, a pola njoj. Učinila sam sve da ju izvučem iz tog stanja, tri puta je bila na liječenju od alkoholizma u bolnici, i svi doktori su mi govorili da se njoj mora oduzeti p.s. Međutim centar nikada nije reagirao. Mene je razbaštinila, a mojoj djeci je budućnost neizvjesna. Da ne spomenem kako joj je mirovina 4800kn koju ptoroši u 2 dana nakon što ju dobije. Zanima me protiv koga mogu podići tužbu na sudu (dakle, tretira li se centar kao pravna osoba ili se tužba diže protiv RH), a ne kome mogu slati pritužbe na rad. Hvala unaprijed.
  3. Pozdrav, imam jedan veliki problem, i molila bih da mi netko što prije odgovori ako je moguće. Ovakva je situacija. Nakon smrti mog oca, moja majka se doselila k meni (sa mnom žive moja 3 sina). Njoj se već odavno trebala oduzeti poslovna sposobnost zbog alkoholizma i poremećaja osobnosti. Na CZSS se nalaze svi dokumenti uz moj prijedlog za oduzimanje poslovne sposobnosti, međutim CZSS već 3 godine uopće ne reagira unatoč mojim molbama. Stan je u suvlasništvu mene i moje majke, makar ona 30 godina ne živi u tom stanu. Htjela bih ga prodati jer su režije ogromne (preko 3000kn, starogradnja, voda propušta), ali se ne možemo pomaknuti radi nje. Htjela bih tužiti CZSS zbog učinjene mi štete jer je moja majka u međuvremenu potrošila i zapila 600 000kn, ne pridonosi u kuću, ne plaća režije, psihički zlostavlja sve ukućane, a CZSS uopće ne reagira. Trebam savjet, da li se podnosi zužba protiv CZSS ili Republike Hrvatske kao pravne osobe, i da li netko može savjetovati kakvi su izgledi za uspjeh tog postupka. Hvala, jako mi je hitno, pa stvarno molim da mi netko odgovori.
  4. mene to isto zanima u vezi s Google Adsenseom. Pošto primam novac preko Western Uniona, da li trebam plaćati porez na to ?
  5. Pozdrav, ovo je moj prvi post, i htjela bih zamoliti nekoga da mi pošalje ili mi da adresu oglednog primjerka tužbe za smetanje posjeda... hvala unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija