Jump to content

dragopisonic

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znam adresu novog nevlasnika.Zar nije u prekršaju moj opunomoćenik jer je dao vozilo kojeg sam ja vlasnik bez ugovora ili prepisanije. Po meni je to otuđenje vozila.
  2. Moje poštovanje.Ne želim mirno stajati i gledati sa strane.Ako sam ja u očima zakona vlasnik, dali ja onda mogu tražiti odjavu auta i skidanje pločicau mup-u.Auto je reg. do 23.03.14 do tada ću dobiti vrpu kazni. Ako kazne ne platim kada nastupa ovrha? Odnosno kad nastupa zastara?
  3. U 7.mj sam kupio auto za koji sam dao u zamjenu svoj stari. Taj stari sam dao na punomoć 23.7.13. Poslije toga datuma su mi stigle 5 kazni za parking iz Čakovca 3 i iz Zg 2.Tip kojem sam dao punomoć auto je dao na rate nekom Romu. Auto nije prepisan niti je napravljen kupoprodajni ugovor dakle on upravlja autom na moje ime bez ikakvog dokumenta da ima to pravo. Kazne ne plaća na moje inzistiranje. Interesira me što da učinim da ga spriječim jer već sad imam 500kn kazni. Isto me interesira dali je tip kojem sam dao punomoć u prekršaju jer raspolaže autom na loš način.
  4. Mene interesira dali majka može ostvariti pravo vlasništva nad kućom i pola te čestice pošto je tu živjela više od 35g.Što se tiče onoga dvije kuće na jednoj čestici stric je sam rekao da je dao mito da se njegova kuća ucrta.
  5. Prije godinu dana otkrio sam da kuća i zemljište nisu na tati nego na stricu.Tata je kuću napravio prije 35g.dok je baka bila živa i dok je zemlja bila na njoj.Stric je bio u Njemačkoj,a baka je živjela sa tatom.Kada je stric odlučio praviti kuću odveo je baku odvjetniku i ona mu je darovnim ugovorom darovala plac od 40m na kojem je tatina kuća i sada stričeva.Čisto sumnjam da je baka bila upoznata sa sadržajem darovnog ugovora.Napominjem da je baka bila nepismena i da je otiskom palca potpisala.Baka je umrla prije 30g,a tata prij 1g.Pokušali smo se dogovoriti sa stricem na što je on pristao da dio placa na kojem je naša kuća da se prepiše na nas.Nakon dva dana javio je da odustaje od svega.Napominjem da se obje kuće nalaze na istoj čestici 40m-200m.Još mi je živa majka pa me zanima koja su njena prava i dali kuću možemo sudskim putem dobiti ili tražiti isplatu za kuću. MOLIM ZA POMOĆ! HVALA
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija