Jump to content

renci7

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Puno hvala na odgovoru. PUno ste mi pomogli. Rečeno mi je da je u pritvoru da ne bi utjecao na svjedoke. Nadam se da će uskoro biti pušten. Hvala još jednom.
  2. Otac je trenutno u pritvoru radi istražnog postupka. Nije pedofil niti zlostavljač a niti kriminalac. Osoba ga je prijavila da se bavi kamatarenjem, što nije slučaj.
  3. Vezano uz istražni postupak i pritvor imam nekoliko pitanja: 1. Na temelju čega dolazi do istražnog postupka? Da li je dovoljna prijava građana da se drugi građanin bavi sumnjivom djelatnošću? Npr. muškarac je prijavljen da se bavi kamatarenjem a to nije slučaj. Za novac koji posjeduje ima dokaze odakle mu. 2. Koliko dugo može trajati pritvor radi istrage? (30.09. će biti dva mjeseca kako je u pritvoru).
  4. Da li socijalna služba kao dokaz za dodjelu skrbništva nad malodobnim djetetom može tražiti ispis telefonskih poziva (poziva sa mobitela i sl.) i kada? U kojim slučajevima socijalna služba zabranjuje kontakt ocu sa djetetom i da li je moguće takvu odluku dobiti bez da otac nešto kaže u svoju obranu ili je odsutan?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija