Jump to content

alkaponka

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. a...da...sve ću već čuti!čuj, meni u radnoj knjižici piše da imam točno 1 godinu, 0 mjeseci i 0 dana radnoga staža!smeta me to što dobivam naknadu jednaku kao i netko tko nije radio, a ja cijelu godinu radila!grrrrrr
  2. što znači ono "neprekidno"?računa li se u to bolovanje?u tih godinu dana sam bila 2 puta po 10ak dana na bolovanju-komplikacije!
  3. radila sam na mjestu učitelja, što i jesam po zanimanju, i nisam primala minimalac! žao mi je što neki ljudi rade gdje rade i nemaju baš veze o onom što rade!!!hvala na odgovoru!idem sutra u hzzo tražit svoje!
  4. stvari stoje ovako: radila sam u školi na ugovor (prijavljena 1.9.2008., a ugovor je raskinut 31.8.2009.). u međuvremenu sam ostala trudna. rodila sam 17.08., na porodiljni dopust sam otišla 3.8., a do tada sam koristila godišnji odmor!ovaj sam mjesec dobila 1660,00 kn porodiljne naknade i neugodno se iznenadila premda mi je rečeno da prvih 6 mjeseci imam pravo na osnovicu plaće! jedino objašnjenje koje sam dobila u hzzo-u je da ću prvih 6 mjeseci dobivati taj iznos, a drugih 6 mjeseci 2000 i nešto kuna! može li mi netko odgovoriti koja su moja prava što se tiče porodiljne naknade?!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija