Jump to content

KarlaRi

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. onda bih te lijepo molila da odgovoriš na moje pitanje iz prvog posta pa da zaključamo ovu temu. iz mogu iskustva svaki zakon ima neku rupu (jer ih, nažalost, ne pišu stručnjaci iz tih područja) pa je tako i ovdje nađena i provedena na osobi koju bih željela prijaviti.
  2. ajmo se vratiti na moje pitanje: kome mogu prijaviti? pa neka ondu odluče jel' ona ima pravo ili ne na to... rubens, ti spadaš pod filozofe koji puno kažu, a ništa nisu rekli i molim te nadalje zaobilazi ovu temu ako nemaš odgovor na moje pitanje.
  3. e pa o tome se i radi: nema na nju pravo jer već deset godina živi i radi van hrvatske. neću imati nikakve koristi, ali ću zadovoljiti svoju moralnu obavezu da ju prijavim jer zbog takvih nam je država tu gdje je.
  4. a tko si ti da sudiš da li sam ja jadna ili ne? vjerojatno spadaš u takve koji primaju nešto što im nije dozovljeno.
  5. zanima me kome se može prijaviti osoba koja prima porodiljnu naknadu u RH, a ne živi u RH? i to tako traje već treću trudnoću....
  6. fizička osoba je vlasnik internet stranice. jedna firma je zainteresirana za reklamiranje na toj internet stranici. na koji način ta fizička osoba može izdati račun za reklamu toj firmi?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija