Jump to content

boba23

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je boba23 objavio

  1. Ako ne produže ugovor o radu za vrijeme trajanja bolovanja radi komplikacija u trudnoći, bolovanja se nastavlja i po prestanku radnog odnosa. Naknada plaće je ista kao i prije isteka ugovora o radu (bitno je jedino da su komplikacije otvorene prije prestanka radnog odnosa). No rodiljni dopust se, u tom slučaju može koristiti jedino po osnovi nezaposlenosti (ukoliko se osoba prijavi na Hrv. zavod za zapošljavanje) ili kao majka van sustava rada (uvjeti: prebivalište 5 god. u RH, zdravstveno osiguranje). Naknada je 1.663,00 kune.
  2. I da..., tek sam sad skužila da imam tri objave istog sadržaja...o svašta, nemojte niti komentirati...
  3. I ja bih molila, ukoliko postoji koja dobra duša da i meni pošalje neku dobru, noviju skriptu na mail: nocnimoro@yahoo.com Hvala, hvala puno. I pitanja i savjeti su dobro došli... Naime, još ni nisam počela učiti pa nisam baš ziher kaj me čeka... nemam baš neki strah... sam u pravu?!
  4. I ja bih molila ukoliko ima koja dobra duša da mi pošalje kakvu dobru (po mogućnosti, provjerenu) skriptu na mail: nocnimoro@yahoo.com Hvala, hvala puno! I pitanja i savjeti su dobrodošli!
  5. I ja bih molila ukoliko ima koja dobra duša da mi pošalje kakvu dobru (po mogućnosti, provjerenu) skriptu na mail: nocnimoro@yahoo.com Hvala, hvala puno! I pitanja i savjeti su dobrodošli!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija