Jump to content

Zdena60

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Zdena60 objavio

  1. fakincina: Pa neka onda ona isplati vas kada ne želi čuti za dogovor i neka je odvjetnici ogule. Ili joj ponudite neki iznos a ako ne prihvati neka se vrati u kuću na što ima pravo ako vas ucjenjuje pa možda tako pristane na dogovor. Ako ona isplati mene ja na ulicu, ne razumijem? A ako se vrati u kuću kažem, moglo bi doći do svačega, živite vi s "vragom" u kući, da ne spominjem šok za djecu... karantena zanimljivo, hvala na savjetu, probat ću s time.
  2. Problem je u tome jer supruga ima pravo da se vrati u kuću, a to bi dodatni šok i za mene a i za djecu...zato bi htio neku procjenu, pa lagano da joj otpalcujem njeno. Što se tiče dogovora za dogovor ne zeli cti(odvjetnik kojeg je angazirala dobiva 15 % njezinog dijekla).
  3. problem je tome što kuću ne želim prodat! Već ju trebam podijelit sa bivšom suprugom. Znači trebam naći nekoga tko bi procijenio vrijednost imovine, ne bi li joj isplatio njezin dio. Možda netko zna više u vezi ovog pitanja. U kući živim s troje djece, pa mi mi bilo lakše kada bi se taj postupak odgodio bar dok ne bi djeca završila škole.
  4. napokon odgovor,hvala ti na odgovoru! možeš li mi koga preporučiti, ti il neko drugi?
  5. Nije moguće da mi nitko ne može pomoći u vezi ovoga???
  6. Molio bi da me uputite osobi koja procjenjuje imovinu, u vezi razvode braka je riječ, procjenuje se obiteljska kuća stečena u braku...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija