Jump to content

hermion12

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ako si nam točno napisao da te zovu radi odgode progona, to znači da je s njom/tom ženom/ već obavljen razgovor i da je ona dala pristanak za tu odgodu i upućena je u svoja prava. ako budu uvjetovali odgodu samo plaćanjem te razlike, prihvati to. platićeš, o tome dostaviti potvrdu u DO i oni će tada odbaciti njenu kaznenu prijavu. ona ne može više ništa potraživati. Da pise na pozivu da se moram javit na drzavno odvj. radi dogovora oko odgode kaznenog progona radi pokusaja prijevare.
  2. Pa to je problem, ja nisam bio na policiji nit sam dao svoj iskaz u vezi predmetnog problema, ali cinjenica je da nemam nikakav dokaz da sam platio 2000 kuna jer zena nije izdala nikakav racun, ni meni ni drugim gostima( ne znam dali ima obavezu izdavanja racuna ali nikom ga ne izdaje to znam sigurno, a nemam ja samo problem s njom nego i neki ljudi iz Osijeka isto su imali slican problem.)I nije problem platit tih 1200 kuna ali ja znam sto sam se s njom dogovorio a na kraju ona povisila cijenu.( po dolasku sam platio boravak). Uglavnom ja ne zelim imat problema, ako treba platit sta treba platit, samo opet se nesto pitam, ako oni meni kazu da moram platit i ja platim a zena ne izda racun jer nema kako, opet me moze tuzit??????
  3. Hvala na odgovorima. Zanima me dali idem ja samo dat iskaz kod drzav. odvjetnika ili ce me privest(ne kuzim se u zakone) sto to znaci dogovor oko odgode kaznenog progona??????? I dali ako joj platim tih 1200 kn ce me pustit na miru???? Hvala.
  4. hermion12

    Pomoc

    Imam jedno pitanje,ovo ljeto sam boravio u jednom recimo apartmanu. Kad sam dosao bio sam se s gazdaricom dogovorio za jednu cijenu i uredno platio ali na kraju kad sam odlazio trazila je jos novaca kao 20 eura vise po danu. I to je ispalo nekih recimo 1200 kuna koje ja nisam htio nadoplatit, tj trazio sam da mi izda racun za to a ona je rekla da nema kako izdat racun ali da ce me otpeljat do putnicke agencije da ce mi ne znam ko tamo izdat racun. Ja sam joj rekao da mi ona mora izdat racun a ako ne moze ili nema kako joj necu platit i tako na kraju otisao bez da platim taj ostatak. Nakon mozda mjesec dana zvali su me iz policijske postaje tog mjesta da me gospoda prijavila da nisam platio racun i da dodem na razgovor. Uglavnom nisam mogao jer sam bio u inozemstvu. Eto danas dode postar i dostavi mi iz Drzavnog odvj. tog mjesta poziv da se moram javit u petak za se dogovorit oko odgode kaznenog progona protiv mene za pokusaj prijevare?????. Sad ne kuzim sta je to, nemam pojma prvi put tako nesto dobivam, jel to opasno nesto ili ??? kako da se postavim. Sramota je da ta gospoda nikome ne izdaje racune sto se moze vidjet samo ako policija pregleda njezinu knjigu gostiju i nazove ih a ja tu dobivam neke pozive za neznam ni ja neke odgode. Jel mi moze neko objasnit zele oni od mene i dai je to sudski poziv il sto???????
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija