Jump to content

Zvenko

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Zvenko objavio

  1. Dragi moji očevi!

     

    Ova moja me voza ko majmuna oko viđenja djeteta, u centru priča bajke a kad se dogovaramo onda sve se svede na jedanput tjedno po dva sata kod nje ili tri sata kod mene, na kojih izgubm skoro jedan sat dok ih dovezem i vratim. Odgovore oko dogovora dobijem, da šta bi ja i da ovisi o njenoj dobroj volji, komunicirati sa mnom ne želi, uopće i nije me obavijestila o dječjoj priredbi na koju sam htio ići i starije dijete joj je reklo da me želi nazvati da dodjem na tu priredbu, ni to nije dala, rekla je djetetu da će me vidjeti sutra. A taj vikend je i promjenila termin viđanja jer nije htjela da budem tamo, meni je objasnila da idu babi na selo. Uglavnom mene zanima mogu li tražiti kakvu privremenu mjeru viđanja djece pošto nismo u parnici nego smo još kod medijatora u obiteljskom centru? I njemu sam se osobno požalio na probleme i odgovorio mi je da sve to stavim na papir da te probleme će mo rješavati na idućem sastanku da nije u redu da o tome razgovaramo bez prisutnosti gospođe. Jel ima koji pravni lijek i kome da se žalim da mi gospođa otuđuje djecu?

  2. Očito nažalost sam i rekao da sam pod ljekovima jer sam potrazio pomoć zbog stresa, psiholog me je pohvalio i reko da sam jedan od rijetkih koji tako razmišljaju i da je to za mene plus (koliko je on sada iskren). Linkove sam pročitao i nisam vjerovao kako je to ustaljeni obrazac, ne da preuveličavate, nega kako isto se meni dogadja.

    U zakonu smo isti ali u praksi je druga prica, ništa nije na strani očeva.

    Danas sam ju nazvao da čujem djecu i poslije smo i mi malo razgovarali.

    Objasnila mi je da ovo što idemo u obiteljski centar i razgovaramo sa psihologom, da je to dobrovoljno da još ništa nije u postupku razvoda braka..

    Neznam baš koliko je to istina? Kad je sve počelo ona je prva otišla k njemu, ja sam tek na drugi zakazani sastanak došao nije mi baš jasno sve ali joj ni ne vjerujem previše....

  3. To sam sve pročitao i nemogu vjerovati da se to događa. Prošli smo razgovor u Czss i dobio sam dijecu taj vikend subotu 2 sata nedelju 3 sata kod mene. Kako i sami kažete napravila je od mene suicidalnog agresivca i silovatelja. Nije rekla da sam ju silovao ali se prijeti s tim. Drugi vikend samo na dva sata nedjeljom zato što ima obaveza i ne odgovara joj (priprema strucni ispit) kad sam ju pitao za iduci vikend rekla je jedan dan da izaberem i da ih odvedem na duže i to ovisi o njezinoj dobroj volji! Neznam sta da radim! Zasto nemogu djeca meni na duže radi se djevojčica od 6 i 4 godine!

  4. U tijeku sam razvoda braka, zena me izbacila iz kuce njezinih roditelja, i otisla na razgovor psihologu u Czss, javila mi da opet ide poslije i da mogu s njom. Naravno da idem ali neznam sta da očekujem i koja je svrha tog razgovora! Da ne duljim o limmiitiranom pristupu djeci i ostalim sebičnim postupcima.

  5. naime mene zanima dali za obrt koji bi se bavio izradom proizvoda od stakloplastike, spada u slobodne obrte i dali postoji neka web stranica gdje bi se ljudi mogli informirati o tome što spada u slobodne obrte?

     

     

    unaprijed hvala

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija