Jump to content

bubioo1

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dakle od rođenja živim 30 godina u stanu u kojem je majka imala status zaštičenog najmoprimca (vlasnik stana je privatna osoba), nakon njezine smrti iako sam prijavljen cijelo vrijeme u tom stanu i živim, nekim čudom gubim spor s vlasnikom koji ne priznaje moje pravo,žalim se na županijskom sudu i opet gubim, moram se iselit, u stan je uloženo 15000 eura, da li se mogu još negdje žalit, imam li pravo na povrat uloženog, naknadno mi se vlasnik hvalio "da su moj i njegov odvjetnik dobri kolege to je bilo za očekivat", a od novog odvjetnika saznajem da me prvi nije dobro branio sto sad
  2. Prije 5 godina podnio sam kaznenu prijavu za prijevaru, iz državnog odvjetništva stiže odgovor "nije prijevara nego nepoštivanje ugovora" apsurd,čovjek uzeo novac za stan u izgradnji i nikad ga nije završio(policiji izjavio samo što nije gotov stan najviše 3 mjeseca), prošlo još 2 godine i ništa imam pravomoćnu sudsku presudu za povrat novca da li ga mogu ponovno prijaviti za prijevaru jer je sada očita.
  3. Imam pravomočnu sudsku presudu na 150000 kn + kamate za 10 godina. Dužnik je privatna osoba bez imovine (prepisane nekretnine i pokretnine na suprugu od koje se rastao),nema primanja.Da li postoji nekakav sistem naplate ili je sve izgubljeno. Da li se može tužiti državu jer nema pravovaljani sistem naplate,odnosno omogučila mu je da mi uzme novac, a ne mora mi ga vratiti (nemora u zatvor), a cijeli život može izjavljivati da nema.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija