Jump to content

louie

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav svima. Eto nešto stvarno čudno se jutros desilo mom frendu.. U kuću mu u 8 ujutro dolazi krim-policija,sa nalogom za pretres stana i zaplijenu/pečaćenje kompjutora. Tvrde da je kriv, da je oštetio tvrtku Morski Scooter d.. preko njihove web-stranice, da im je nešto izmijenio, sad ne znam ni ja točmno. Bez ikakvog dokaza da je on to napravio (a nije, taj ni kompjutor ne zna upaliti bez nečije pomoći), nose mu kompjutor iz kuće. I eto sad, ništa mi nije jasno, što da on sad radi? Kako da dokaže da nije ništa napravio? jer, koliko sam ja njega shvatila, bilo je govora da je to sigurno njegova IP adresa. Kako da mu pomognem, što da napravi?
  2. Dobro... ali mi nismo živjeli skupa. To jest, živio je on u Hrvatskoj,sad se vratio u Njemačku. Kakva je sad procedura, kome se obratiti?
  3. Dakle, moj zaručnik je Njemac, ja Hrvatica i došli smo na ideju da se vjenčamo u Parizu Kako, što, gdje? Nemam pojma gdje da uopće počnem pitati. Ili, što nam sve treba da bi se vjenčali u Njemačkoj i obrnuto? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija