Jump to content

misa

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. misa

    grafolog

    U svakom slučaju, zahvaljujem. Pokušajmo sada rezimirati. Čekam da sudac donese presudu na temelju iskaza mene, moga brata, mojih svjedoka i "bratovog" grafologa, pa se nakon toga, ako presuda nije u moju korist, žalim? Ili odmah tražim vještačenje drugog grafologa? Još nešto, koliko sve ovo može potrajati? Isplati li mi se, s obzirom na sporost sudstva, ponuditi nagodbu?
  2. misa

    grafolog

    Imam dva svjedoka koji su već dali iskaz u moju korist. Iz prakse, koliko je njihov iskaz jak u odnosu na grafologa?
  3. misa

    grafolog

    Zahvaljujem, ali jedna stvar mi nije jasna. Kažete da su vještačenja grafologa više manje nevažna, a istovremeno da su za suce sveto pismo. Kolika je mogućnost, ponavljam pitanje, kod grafološkog vještačenja potpisa starije osobe, objektivne pogreške? Za subjektivnu pogrešku mi je potpuno jasno (gledajući u kontekstu našeg pravosuđa) da je vrlo moguća. Nadalje, dali u praksi nalaz vještaka ima veću težinu od bilo kojeg drugog svjedoka?
  4. misa

    grafolog

    Zar nema nitko ništa za reći?
  5. misa

    grafolog

    Majka je imala 79 godina kada je potpisala oporuku kojom meni sve ostavlja jer sam brinuo o njoj. Oporuka je pisana i potpisana pred dva svjedoka. Moj brat sudski osporava oporuku. Grafolog osporava autentičnost majčina potpisa. Što mi je činiti? Kolika je mogućnost pogreške grafološkog vještačenja potpisa kod starijih ljudi?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija