Jump to content

mistik

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. e da, i prijelom je sa pomakom, bilo je vještačenje te je utvrđeno da prijelom nije mogao nastati s jednim udarcem nego sa više te da ozljeda nije mogla nastati padom.
  2. kada je došlo do te tučnjave muž i ja smo bili dečko i cura. za prvog napadača nitko ne zna tko je tako da on ni ne sudjeluje u suđenju, ali oštećeni tvrdi da je njemu nos pukao baš kada ga je moj muž lupio ( jer on tvrdi da su ga tukla obojica). svi smo bili pod utjecajem alkohola s time da nikog nisu alkotestirali osim oštećenog, ne znam koliko je imao promila, ali mis mo na sudu rekli istinu, da smo bili pod utjecajem alkohola!
  3. znači mogu ga proglasiti krivim bez obzira što nema uvjrljivih dokaza. njegova žena kaže jedno, a ja drugo?
  4. muž mi je optužen da je nanio tešku tjelesnu ozljedu što nije istina. on je pokušeo rastaviti 2 osobe koje su se tukle, no oštećeni je bio pijan i na policiji rekao da su ga tukla dvojica, a da mu je moj muž slomio nos (znaju se iz viđenja). svjedoci tučnjave smo žena od oštećenog i ja, znači njihova riječ protiv naše, jer ne zna se tko je zapravo osoba koja je uistinu nanijela ozlijedu. kakve su šanse da mog muža proglase krivim?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija