Jump to content

ivanasss

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. budući da je presuda postala pravomoćna a da zaostatke nisam dobila dali prijedlog za ovrhu pišem ja ili to riješava sud sam budući da je u rješenju navedenu da mora sve platiti u roku 15 dana pod prijetnjom ovrhe i negdje sam pročitala da ga mogu prijaviti policiji zbog kršenja djetetovih prava pa neznam kava bi to prijava bila.
  2. puno hvala na odgovoru,zvat ću sutra u njegovu obračunsku da provjerim može li mu ići administrativno na plaću budući da meni u rješenju piše da će mi plačati na ruke.
  3. jel nitko nezna,uplaćeno mi je samo 550 kn što je išlo administrativno na plaću,dalje neznam kako će to biti
  4. dobila sam rješenje suda pa ako netko može nek mi objasni ovaj dio o kamatama i na koji način ču od sada primati alimentaciju,do sam je bilo dotičnom administrativno na plaču općinski sud u ---------po sucu----------kao sucu pojedincu u pravnoj stvari tužitelja mlt.-----------zastupanog po majci i zz --------------iz----------------protiv tuženika-------iz-----------radi povećanja uzdržavanja ,dana 29 listopada 2010 godine presudio je I. nalaže se tuženiku--------da za uzdržavanje mlt.---------umjesto dosadašnjih550 kn doprinosi iznos od 1200 kn počevši od dana podnošenja tužbe 13.rujna 2010 pa na dalje tako da dospjele obroke plati odjednom sa zakonskom zateznom kamatom po stopi određenoj uvećanjem eskontne stope HNB koja je vrijedila zadnjeg dana polugodišta koje je prethodilo tekućem polugodištu za pet postitnih poena koja teče od dana dospjelosti svakog pojedinog obroka pa do isplate ,a buduće dospjevajuće do svakog desetog u mjesesecu za obveze iz tekućeg mjeseca dok za to budu postojali zakonski uvjeti sa pripadajućom zakonskom zateznom kamatom ,na ruke majke i zz---------sve u roku 15 dana pod prijetnjom ovrhe
  5. evo ukratko da vam objasnim,moja svekrva je darovala mom mužu svoju trećinu kuće isto to je učinio i njegov brat prije 2 godine ,dakle moj muž je upisan i u gruntovnici i u poreznoj kao vlasnik 1/1,međutim zbog naših loših odnosa u kući svekrva želi a i navodno je podnesla zahtjev za poništenje tog darovnog ugovora a treba napomenuti da je ona psihički bolesnik i da nas tjera iz kuće.dali je to uopće moguće jer nikakav drugi ugovor osim toga nije potpisan . hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija