Jump to content

Jana1978

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Čitam redovito postove drugih i ne znam kako se načuditi kakvih stvari ima, a CZSS je zaista najveći biser od svega. Za sve što sam im pričala - samo kažu vi ste u pravi, vi ste u pravu, a opet ništa ne naprave. S ocem nije ništa moguće dogovoriti! Manipulira starijom kčerkom; za vikende kad je kod njega posjedne je za stol i ispituje s kim se mama druži, govori da su svi mamini prijatelji ludi, i brat, djed, baka, i svi njezini prijatelji u školi da su ludi, učiteljica... Iako je odluka još privremena za svaki drugi vikend da je kod njega, ovaj vikend je kod mene, ali je on danas došao da bi mala išla s njim, prijetio se da će doći s policijom, maloj na mobitel piše poruke, da izađe van na ulicu kad dolazi po nju, da će policija doći s njim da ju odvedu - noćas nije zbog toga mogla spavati jer ju je bilo strah. Mala ima strahove da će nakon krajnje odluke suda morati ići dio praznika kod tate, ona ne želi, i što sad - kako to izgleda - da ju mi prisiljavamo. A izbjegavanje plaćanja alimentacije, to uvijek ima drugi izgovor. Ne radi, ali stan može plaćati. U obiteljskoj kući njegovih roditelja ne živi, iako ima praktički cijeli kat, to je sada prazno. Prijavila sam ga na policiji za alimentaciju, ali i dalje ništa.
  2. Evo neki dan je bilo 3. roćište, i dalje privremena odluka; za mlađu kčer od 5,5 mj. dobio je jednom tjedno viđanje u mojoj prisutnosti 3 sata, a za stariju kčer od 9,5 g, ostaje svaki drugi vikend. Alimentaciju i dalje ne plaća - uvijek neki izgovor, za te svoje vikedne odvede stariju kčer ne k svojoj kući već u neki stan u drugo mjesto - tamo CZSS nije bio, kod nas su bili. Živimo kod mojih roditelja. Sada bivši muž (razvod je gotov) ne dolazi k nama u kući viđati mlađu kčer jer kaže da smo grubi i zločesti i da ga je strah - tako govori stalno starijoj kčerki. Problem je da starija kčer ga želi viđati, ali ne želi kod njega prespavati, kad dolaze njegovi vikendi, starija kčer je nervozna, plaće, boli ju trbuh, moli me da ne ide. Profesorica me zove petkom u školu da ju boli trbuh, i što? Opet mora ići kod tate. Ponavljam da ga dijete želi viđati, ali ne želi tamo spavati! Kakve su to gluposti da se dosjei nakon 2 godine brišu? Otac ne radi nigdje, poznat policiji - uhićivan, diler - uhićivan, narkoman - policija bila u pretresu kuće 2 put, skrivio neke nesreće, kradljivac - traju suđenja pa se ništo ne može dok ne završi??? > ZAR TO SVE NE UTJEĆE NA TO DA MU SE SKRATI / PROMIJENI VIĐANJE DJETETA - tj. nek viđa djecu i češće, ali ako ne žele biti kod njega, prespavati, zašto prisiljavati djecu na to! Sve sam to već pričala i odvjetnici i CZSS i nitko ništa?
  3. Valjda postoje zapisnici u policijskoj postaji o njegovim uhićenjima, znam da su u tijeku 2 suđenja za prometnu nesreću i krađu na jednom od bivših poslova. Kome da ja to kažem? Tko može dobiti te zapisnike, ili tko može od doktora tražiti papire o njegovom liječenju? Pozive koje je doma dobivao nisam smjela otvarati. Imali smo dvaput policijsku premetačinu, uzeli su čak i crtiće djetetu... Svi sve znadu, a ništa mu se ne može. Što da napravim? Samo mi je odvjetnica rekla da pazim što pričam da ne bi bila kleveta. Pa zar je kleveta ako ja na sudu kažem da je on narkoman - pa s njim sam bila kod doktora, meni je govorio koje lijekove - što i kako? Tko treba tražiti da se ti papiri dostave? Super je stvar što sam primljena kod svojih roditelja nazad sa svojom djecom. ON ne živi u kući svojih roditelja već negdje u drugom gradu s ljubavnicom. Tamo Socijal nije još bio. Znam samo da dijete kaže da tamo mora spavati na kauču s dvoje djece iz prošlog braka njegove ljubavnice koja slučajno je dobila svoju djecu iste vikende kad i on ovu moju stariju curicu. meni je socijal gledao jel ima dijete svoj ormar, a tamo nema i svoj krevet...
  4. Trebam pomoć. Nakon 9 godina tzv. braka uvidjela sam tko mi je muž. Pokrenula rastavu i ne znam što i kako. Imam 2 curice, od 9 g. i od 3 mj. Otac mi prijeti i želi ih oduzeti. Curica od 9 godina želi viđati tatu, ali ne želi kod njega biti. Prvo roćište je prošlo i dobio je svaki drugi vikend. Starije dijete me moli da ne želi ići tamo, ali sud je tako odlučio. Dane prije tatinih vikedna ima fraze u školi i plaće. Otac nije sposoban zadržati posao dulje vrijeme, ustvari nikad i ne radi. Pije, puši, bio je puno puta uhićivan radi pijanstva i kažnjavan , u pritvoru radi krivotvorenja novca, na uvjetnoj, diler poznat gradskoj policiji i socijalu, i sam je narkoma - lijećenje kod doktora, krađe na raznim prijašnjim poslovima... itd. itd... Prestrašno. PITANJE: Kako da ja to sve dokažem, što treba odvjetnica raditi, a što socijal. Na prvom roćištu sam ispala glupa i jadna, a on neki svetac - sudac je samo njega slušao. Priča laži, blati me, ocrnjuje i prijeti. Naziva me nepodobnom majkom. Ljudi se boje svjedoćiti protiv njega iako se sve zna - napominjem čak i policija i socijal, ali nitko ništa (za policiju je tipa uhitiga prije nekoliko godina zbog dilanja, a puste ga odmah). Pomoć hitno.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija