Jump to content

wiwi

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://www.google.com
  1. Da se javim, položila sam. Osječaj jako dobar, ma što dobar, odličan. Ispitivači dobri, dosta pomažu, ne inzistiraju na točnim definicijama, dosta kroz razgovor ispituju. Pitanja, ona koja po ovom forumu kruže. USTAV Trodioba Što je Hrvatski Sabor Predsjednik RH DRŽAVNA UPRAVA Tijela državne uprave (koje i od svake nabrojati 3,4) Njihovi čelnici Što donose? (pravilnik, naputak, naredbu i objasniti) JED. LOK. I REG. SAMOUPRAVE Koje i opisati? Što je statut? Djelokrug opčine i grada? Upravna tijela? SLUŽBENIČKI ODNOSI Tko radi u drž. tijelima? Državni službenik? Državni namještenik? Kako se izračunava plača? Povrede službene dužnosti, lake i teške, nabrojati? I njihove kazne za svaku? EU Institucije? Neku od njih će vas pitati da ju opišete? Fondove naučite, mene je pitala ISPA? Zanimalo ju kada je RH potpisala ugovore s EU? (SSP, kada predala zahtjev) Euro? ZUP, ZUS i UREDSKO E ovdje je bilo svega, to se ne sječam.
  2. Po mojem dobri su ti seminari, samo previše informacija u kratkom roku.......i onda na kraju dana, glava kao globus. Ali samo idi, sigurno ti neće štetiti.
  3. Ljudi, jel se ide tko sutra preznojavati na ispit? Meni je sutra "big day". I mogu vam reči, osječaj je.....više nego katastrofalni , čitam, po forumu, da nije strašno, ali ne vjerujem, dok ne probam na vlastitoj koži. Držite fige i javljam kako prošlo.
  4. Ekipo, veliki pozdrav! Sve nade ulažem u vas i vašu pomoć. Uskoro se bliži da i ja izađem na taj dobro poznati DSI, no naišla na problemček. Molila bi sve dobre duše, koje su mi voljne pomoći, da mi na mail pošalju skriptu za radno mjesto administrativni tajnik, a najviše onu za posebni dio....nasljedila neke, ali tamo je sve na dugačko i naširoko napisano. Hvala, hvala, hvala i 100 puta hvala. Moja mail: missis.w11@gmail.com
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija