Jump to content

juricn

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Volio bih da mi date savjet za moj slučaj,Radi se o sljedećem: Naslijedio sam kuću,suvlasnik sam 1/2 dijela kuće,isto toliko i moj brat sa kojim ne mogu naći zajednički jezik.Kuća je prazna,nitko u njoj ne stanuje.Kako se ne možemo dogovoriti ni oko toga hoćemo li kuću prodati ili ne,ja bi volio isključiti sve priključke (za struju,vodu,telefon),jer to nisam u situaciji plaćati.Brat se sa tim ne slaže,plaća navodno te troškove i prijeti da će me tužiti za povrat polovice uplaćenih sredstava na ime tih tročkova.Da li me on može prisiliti da te obaveze plaćam,iako ja kao suvlasnik želim isključiti te priključke? Molim Vas za pouku.
  2. Volio bih da mi date savjet za moj slučaj,Radi se o sljedećem: Naslijedio sam kuću,suvlasnik sam 1/2 dijela kuće,isto toliko i moj brat sa kojim ne mogu naći zajednički jezik.Kuća je prazna,nitko u njoj ne stanuje.Kako se ne možemo dogovoriti ni oko toga hoćemo li kuću prodati ili ne,ja bi volio isključiti sve priključke (za struju,vodu,telefon),jer to nisam u situaciji plaćati.Brat se sa tim ne slaže,plaća navodno te troškove i prijeti da će me tužiti za povrat polovice uplaćenih sredstava na ime tih tročkova.Da li me on može prisiliti da te obaveze plaćam,iako ja kao suvlasnik želim isključiti te priključke? Molim Vas za pouku.
  3. Volio bih da mi date savjet za moj slučaj,Radi se o sljedećem: Naslijedio sam kuću,suvlasnik sam 1/2 dijela kuće,isto toliko i moj brat sa kojim ne mogu naći zajednički jezik.Kuća je prazna,nitko u njoj ne stanuje.Kako se ne možemo dogovoriti ni oko toga hoćemo li kuću prodati ili ne,ja bi volio isključiti sve priključke (za struju,vodu,telefon),jer to nisam u situaciji plaćati.Brat se sa tim ne slaže,plaća navodno te troškove i prijeti da će me tužiti za povrat polovice uplaćenih sredstava na ime tih tročkova.Da li me on može prisiliti da te obaveze plaćam,iako ja kao suvlasnik želim isključiti te priključke? Molim Vas za pouku.
  4. Volio bih da mi date savjet za moj slučaj,Radi se o sljedećem: Naslijedio sam kuću,suvlasnik sam 1/2 dijela kuće,isto toliko i moj brat sa kojim ne mogu naći zajednički jezik.Kuća je prazna,nitko u njoj ne stanuje.Kako se ne možemo dogovoriti ni oko toga hoćemo li kuću prodati ili ne,ja bi volio isključiti sve priključke (za struju,vodu,telefon),jer to nisam u situaciji plaćati.Brat se sa tim ne slaže,plaća navodno te troškove i prijeti da će me tužiti za povrat polovice uplaćenih sredstava na ime tih tročkova.Da li me on može prisiliti da te obaveze plaćam,iako ja kao suvlasnik želim isključiti te priključke? Molim Vas za pouku. S poštovanjem,
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija