Jump to content

Macicko

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Vec sam pisala o ovoj mojoj temi-i nadam se da cete mi ovaj puta,nekak pomoci i odgovoriti..Sudski smo razvedeni 11.god-otac nije placao za kcer,sve ovo vrjeme ni dinara.Bio je uslovno osuden,medutim ni tad se nije udostojio dati ni dinara.Napominjem da se radi,o osobi koja je sklona izbjegavanju (ne radi,auto prepisan na mamu,suvlasnik je nekog malog djela u kuci..itd)Interesira me sljedece,kcer puni 18.god-zivimo u Novom Sadu(iz KC smo inace)i ima namjeru da opet tuzi oca,dali postoji mogucnost da se *ZAOSTACI* naplate,od bake (posto je ona vecinski vlasnik nekretnina,njegvog auta i ostalih pokretnina-a ima i mirovinu)pri tom ne mislim na predstojece uzdrzavanje(djete se ne skoluje dalje)a puni 18.god.vec na zaostatke od 11.god-DALI JE MOGUCE NAPLATITI IZ NEKRETNINA djeda i bake?Hvala vam puno!
  2. Izvinjavam se nisam detaljno objasnila-radi se o zaostatku alimentacije,bivsi je prepisao pokretnine i nekretnine,na majku da se nebi mogao naplatiti zaostatak alimentacije,jer nema iz cega,ne radi(rad na crno).Zivjeli smo kod njegovih,i na razvodu-podjelili samo pokretnine( namjestaj,stvari), a sve ostalo je glasilo na majku i oca.DALI se ZAOSTATAK MOZE NAPLATITI iz bakine nekretnine???Veliko hvala!
  3. Draga prijateljice,isti problem imam i ja za 10.god-jako tesko ide ,i ako saznas nesto javi,posto ne zivim u Hrv-Puno srece i pozz!!!
  4. Pozz svima!!!Rastavljena sam vec 10.god,imam sve ovrhe na placu,papire sve crno na bjelo.Bivsi,radi na crno,imovinu prepisal mami(u penziji),bio u zatvoru (radi 10.stvari),tako da ga se neka kaznena prevec i ne dotice.Pomirila sam se sa zastarom jednog djela duga,ali mala je vec u 17.god-i on nema namjeru uopce dati niti 1.kn-jos se svojski bori protiv toga.Posto radim i zivim u Vojvodini (rod.i ja i kcer u Hrv-Hrvatice ,imamo drzavlj.i prijavu boravka )nemam pravo na neku pomoc iz soc.rada-ZAMOLILA bi vas savjet,posto baka ima prihode,nekretninu-moze li se zaostatak,i buduce uzdrzavanje naplatiti,iz njene nekretnine i penzije????Napom.bivsi i majka zive skupa.MOLIM VAS HITNO POMOC,jer sam vise na rubu zivaca-HELP!!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija