Jump to content

quatro

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Oprostite sto vas davim ovoliko spomenut cu jos da smo ja i otac napravili ugovor o uzdrzavanju i pomaganju od strane mene prije 15 god.Na osnovu toga je on meni i dao pola kuce i terena a ja sam i njemu dao pola od 260kvadrata ove drzavne imovine koju sam ja dobio sudskim putem od drzave.i sad ja i on imamo posjedovni list za to.Sad ja ne znam da li je on u zadnje vrijeme ponistio taj ugovor i moze li to da me ne obavijesti.Mozda je napravio vec sa mojom sestrom drugi ugovor o uzdrzavanju. Jos jednom porostite i veliko hvala na odgovoru!!
  2. Ali otac je vec pokrenuo postupak kod javnog biljeznika da se to na sestru uknjizi.Madjutim nije pitao mene za misljenje o svemu tome.Da li on moze bez moje suglasnosti to provesti u dijelo sa postojecim posjedovnim listom.Ja sam svjestam da se mora stanje promjeniti u posjedovnom listu .Posto ja zivim u inostranstvu oni su to iskoristili i krenuli u postupak.Sad neznam sto sve tu moze napraviti javni biljeznik i hoe li me sud pozvati za mije misljenje prije nego to uknjizi na sestru.Ako bi to oni uspjeli napraviti bez mog znanja mogu li ja to sve ponistiti.Jer me ni za ovo do sada otac nije obavijestio ,jer sam ja saznao za to iz drugih izvora. Veliko hvala i srdacan pozdrav!!
  3. Molim vas da mi pojasnite jednu stvar.Naime prije 15 godina smo ja i moj otac podijelili imovinu kuce i terena na pola.Tada je uz citav teren bilo jos 260 kvadrata drzavnog zemljista.Koje sam ja na sudu dobio u svoju korist.Onda smo ja i otac to ukupno i moje i njegovo podijelili na pola sa kucom .Ja imam posjedovni list za pola ,sad on poklanja svoju polovicu mojoj sestri ali u toj polovici ima i povrsine koju sam dobio od drzave sudskim sporom .Sad se ja ne slazem novonastalom situacijom zasto bi ona dobila i one kvadrate koji su moji odprije.Interesira me da li ja mogu sad ponistiti posjedovni list u kojem pise da nas 2 posjedujemo gore navedeno.Pa da se ja sad uknjizim na onih 260 kvadrata a ono ostalo djelimo na pola ja i sestra. Hvala i srdacan pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija