Jump to content

zaki11110

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je zaki11110 objavio

  1. sorry sto vas gnjavim ali zanima me poslje kad sin navrsi 7 godina kolika bi onda bila alimentacija za njega .hvala puno.sada mi je puno jasnije .
  2. jos da se nadovezem da mi ovo djete u drugome braku ide na transplataciju jetre sa mene ce uzeti dio ovaj mjesec.znaci imam djete sa posebnim potrebama koje vodim u zagreb mjesecno 5 puta nesto o svome trosku nesto plati zdravstvo ali nedovoljno.trenutno idem 10 puta mjesecno od toga 4 puta o svome trosku .zato sam mislio da postoji neko smanjenje jer cu svoje dijete voditi bar jos dvije godine u zg na kontrole.hvala vam puno
  3. ovo sto sam prje rekao da placam 1000 tako je sudac odredio a ne ja sam svojevoljno
  4. ali ja trebam placati po nekome zakonu u rh za dvoje djece 1800 kn tj 900 kn po djetetu nekakav minimalac.ali ja placam 1000 za dvoje jer je moja placa ispod minimalca tj 2700 kn i od toga se odbije 1000 za alimentaciju 1000 za stanarinu jer nemam vlastiti smjestaj i ostalih 700 su rezije .a za zivot jednostavno nemamo supruga ne radi nemamo nikakva primanja osim te moje bijedne place .kome da se obratim za dalje molim vas za pomoc ne znam od kuda krenuti .i jos me zanima starije dijete ima 6 godina pa me zanima kad mogu pokrenuti da trazim skrb za njega jer njegova je zelja da bude samnom a skoro tako i je svaki dan smo zajedno .eto toliko molim vas za misljenje ili savjet tko zna kako to ide .puno hvala svima na pomoci!!!
  5. ovako zanima me da li imam pravo traziti smanjenje alimentacije ako mi se bivsa zena udala i taj drugi je zaposlen a ja sam u meduvremenu ozenjen i imam dijete sa drugom da li se po tome pitanju ima pravo na smanjenje jer placam za dvoje djece iz prvoga braka a poslje toga sam se ozenio i dobio dijete.a bivsa zena udala za drugog.molim vas za odgovor.hvala punosmanjenje alimentacije
  6. trebam pomoc u vezi alimentacije ovako imam placu 2650 kn imam dvoje djece i placam alimentaciju za njih 1000 kn sveukupno sin ima 5 god a kcer 2 u meduvremenu sam se ozenio i sada cekam dijete sa drugom zenom sada me zanima da li imam pravo traziti nesto manju alimentaciju jer mi supruga ne radi i tesko je kraj sa krajem a uz to smo podstanari . hvala !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija