Jump to content

pricuva

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ovako radi se o pricuvi u poslovnom prostoru koji je zatvoren od 2002god. Pričuva je došla 30 000kn . mjesečno 465kn. Sjeli su mi ovrhom na plaću izgleda . lokacija. Zagreb , Zaprešić ostavljam broj mobitela na PM ! Molim vas pomoć , hvala ! :tuzan:
  2. da oprostite ali #OOPS#S TAKAV ZAKON I TAKVU PRAVDU , gdje ja moram djeliti na pola svoju nekretninu s "mužem" koji mi nije u ove 23 godine zajedničkog života kupio kruh za djecu , pokaz im platio ili na informacije otišao u školu , da djelim svoje s nekime ko nije uložio trunku u svoju obitelj , koji je uzimao stvari od doma i prodavao na sajmu , koji mi je razbio auto , koji mi je uništio život , PLATIO RAČUN u kući u kojoj je bezbrižno živio dok mu je žena radila ko konj i donosila kruh na stol a on je još prigovarao . Nije ni čudo da smo s*****a država , a pravna i pravedna ...pihhh to je samo nedostižan san , iluzija , fatamorgana ... uglavnom hvala na odgovoru . :tuzan: :tuzan: :tuzan:
  3. znači ako ja dokažem da on nije nikakve kućanske poslove radio(odgoj tra la la la ) . Da sam ja poslovni prostor(nekretninu) kupila svojim novcem koji mi je otac (pokojni) darovao , to nemogu dokazati , nemam crno bijelo napisano na papiru , te da je nekretnina(kuća u kojoj živim) kupljena mojim novcem zarađenim u poslovnom prostoru , te da on ima ponavaljam 0h radnog staža i dalje se djeli pola na pola ?
  4. Ovako molim vas da mi pojasnite . Mislim pokrenut razvod i zanima me podjela imovine . Ja sam vlasnik poslovnog prostora i nekretnine (kuce) a muz nema niti jednu godinu radnog staza, nezapolen je . Nema nikakve nasljeđene imovine niti on niti ja . Jedino sto je ako se tako zove bracna stečevina poslovni prostor i nekretnina(kuca) koju sam ja kupila vlastitim novcem a on nije dao niti kunu ! podjela imovine u ovom slucaju ? u braku smo 21god , ja imam 23god staza .
  5. znači meni je došlo da će mi sijesti na plaću jer mi je pričuva narasla na 28,500 kn . poslovni prostor ne radi tj. zatvoren je od kraja 2001 godine. jel ta pričuva onda zastarila ili šta ? jer ja to moram platiti ili šta ? koje su moje mogućnosti jer mi možete reći direktno , drugim riječima šta da radim ? dajte mi to objasnite onako zdravo seljački , molio bih vas lijepo .
  6. ovako molio bih besplatni pravni savjet ako je ikako moguće . radi se o .... Poslovni prostor 50m2 od 2002 godine je zatvoren . Par mjeseci prije i od zatvaranja pricuva nije uplacena koja mjesecno iznosi 465,00kn. Stigla mi je obavijest od javnog biljeznika o ovrsi na osobni dohodak zbog neplacene pricuve . Pitanje: da li to ikada zastarijeva ? kakve su mogucnosti to smanjiti kao pausal s obzirom da taj prostor ne privreduje niti je u funkciji -prazan je . kako rijesiti zalobm ili sto vec ? Pravo na sredstva iz pricuve samo od prikljucka do poslovnog prostora a nista unutar poslovnog prostora dok stanari u toj stambenoj zgradi mjenjaju parkete , prozore itd ... a svi priključci zasebni od stanova u toj zgradi ! molim moderatora da smjesti ovu temu tamo di joj je mjesto ako sam fulao , i MOLIO bi besplatan pravni savjet od onih koji shvacaju bit ovog problema . Hvala .
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija