Jump to content

stdudo

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. imam nekoliko inovacija-izuma neznam još kako ih svrstati u vezi dvje stvari sam kontaktirao ledo.ali dobio sam neke šture odgovore,moje inovacije kreću se od prehrambenih do nekih mehaničkih urđaja neki su več postojeći ali puno poboljšani a neki novi i nigdje viđeni pišem i smišljam ih već desetak godina pa me zanima kako ih unovćiti jer bezveze je da samo stoje i skupljaju prašinu a moglo bi se puno zaraditi. ima li neko ko se razumije u pravna pitanja i kako ih izbaciti na tržište voljan sam podjeliti sve 50-50%naravno uz ugovor.hvala unaprijed.
  2. na mojoj ćestici nije uknjiženo nikakvo pravo za nikoga bio sam i na sudu općini i na katastru svi su mi rekli da je zemlja moja i da se slobodno ogradim.i da imam sve potrebne papire.to imanje je bilo sve od njezine obitelji koje su oni rasprodali,ona traži prolaz iz razloga jer je ona i prije tamo prolazila jer joj je 50 metara bliži izlaz kad ide u suprotnom pravcu od onog drugog izlaza i time mi uništava 1 polovinu parcele sa obzirom da smo u istri i da mi je parcela velika 447m kvadratnih.
  3. dobio sam tužbu od susjede za prolaz iako ona na svoj posijed ima ulaz-izlaz.ja sam kupio kuću prije tri godine i nemam legaliziran ulaz-izlaz ali su se susjedi uvukli prije nekoliko godina pa prolaz postoji a pošto je to bilo prije jedno imanje kapija je već postojeća i put kretanja joj je duplo krači neda mi da zatvorim dvorište i tuži me jer želi i preko moje zemlje dali ima pravo ili ne.molim savijet ,hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija