Jump to content

korabica

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Koliko sam je slušala, a i prema onome što su mi rekli kasnije slušači (budući da sam se ja skoncentrirala na svoja pitanja), nije baš dobro znala. Koliko će te detaljno ispitivati ovisi o ispitivaču, ali i o tome koliku sigurnost pokažeš kod odgovaranja. Neki ispitivači kada vide da znaš krenu na iduće pitanje. Znam da je svima stresno, i meni je bilo. Ali, najgore mi je zapravo bilo samo učenje i zadnjih tjedan dana prije ispita. Na usmenom sam bila posve smirena, a pred kraj već i užasno umorna, počela mi je padat koncentracija. Jednostavno treba to izgurati. Tako sam se ja tješila. Držim palčeve svima!!!
  2. Hvala Floki! Upravo sam htjela napisati pitanja (bila sam zbilja preumorna jučer), ali me netko preduhitrio. Moja su ona pitanja gdje ih je samo po pet u grupi. Nažalost, cura koja je bila sa mnom u grupi je pala odmah na građanskom (Eraković je dobar, ali jako, jako, jako detaljan), dok je neki dečko koji je isto trebao biti s nama odustao (navodno bolestan). Beskrajno hvala svima vama koji ste objavljivali pitanja i ostale informacije, nemate pojma koliko ste pomogli!!!!!! I zato ako bilo čime mogu pomoći, pitajte.
  3. Razumijem te u potpunosti. Događa mi se da se ne mogu sjetiti najosnovnijih stvari. Ali i mene je Idur utješio. Sretno!
  4. Kada si na rasporedu? Ja sam isto u petak u 14,00. Pomalo već očajna.... Puno hvala svima koji objavljuju pitanja!!!!! I sve ostale informacije!!!!
  5. Nisam doma od rujna, ako to misliš, već sam se vraćala na posao. Međutim, očekivali su da ću svakako položit do kraja listopada i to u najgorem slučaju. Nego, što je s usmenim, navodno će ispitivat samo petkom, subotom i ponedjeljkom, dvije komisije svaki dan. Kaže mi prijateljica koja je zvala danas za slušanje.
  6. Zna li netko jesu li, osim onih koji su pozive dobili telegramom za 27., 28. i 30., već pozvali i ostale na usmeni. Ja nisam još ništa dobila. Već sam malo očajna. Zovu me s posla svaki dan, prijavila sam još za rujan!!! Mogla bi zbog ovog dobiti otkaz.
  7. Broj računa napišu ti u pozivu za pismeni, ne trebaš uplatiti prije jer dokaz o uplati nosiš sa sobom tek na pismeni.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija