Jump to content

adrianita

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. e ovako .. slučaj ide dalje. bila sam kod istražnog. i ja i prijateljica. ja nisam imala odvjetnika pa sam to odgodila. čekam da me ponovo pozovu. prijateljica je ispričala totalno drukčiju priču kod istražnog koja ne tereti ni mene ni nju. njen odvjetnik je mislio da će čak odbacit sve. ali došlo mi je poštom rješenje da se pokreće istražni postupak. mene se tereti radi davanja stana na korištenje radi drogiranja. dal se mogu ja na glavnoj raspravi pojavit bez odvjetnika? znam da mi ne preporučate ali ne mogu reć svojima doma a 2000 kn po ročištu neću skupit jer sam studentica.
  2. došao je poziv za istražnog. i to za preksutra a došao jučer.
  3. hvala na informacijama. to sam i pretpostavljala. samo nas čudi kako je priajteljici dosao poziv za istražnog suca a meni ne još.
  4. kaže od prijateljice odvjetnik da bi me trebali teretit radi davanja stana na korištenje radi drogiranja a meni još nije nikakav poziv došao. je li moguće da su odustali od toga jer stan nije moj i nemam prijavljeno boravište u njemu ili da očekujem neku optužbu. meni bi bilo logično da mi je poziv došao kad i njoj a ne da mi dođe nakon mjesec,dva,tri.
  5. ja sam mislila da mogu. poslije je napravljen ocevid u stanu i nadena je samo moja igla.prijateljica je svoju bacila a nije se ni drogirala taj dan tako da sam mislila da me ne mogu teretit za davanje stanja na koristenje radi drogiranja ali da mogu za zluoporabu.
  6. adrianita

    problemi

    ovog ljeta sam se predozirala. sa mnom je bila prijateljica i zvala hitnu. nakon hitne sam završila na policiji. tamo smo rekle istinu kako je ona nabavila i kako mi je ona ubrizgala. ona je nakon toga vec imala sud za nesto drugo... isto u vezi droge i dobila uvjetnu. prosli tjedan joj je dosao poziv za istraznog suca. za naziv slucaja u tom pozivu pise ime dilera kojeg je rekla a da su optuzeni ona i drugi. meni tog poziva jos nema. zanima me jel to mozda jer sam rekla odmah da je ona nabavila i da neznam od koga ili mozda se izgubilo u posti. Strah me jer sam mjenjala boraviste nedavno a u vlasnickom listu od stana pise stara adresa ... ime te ulice se mjenjalo. dal mogu na policiji na salteru ili negdje provjerit ako mi je poslan kakav poziv za sud? i koliko bi prijateljica mogla dobit?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija