Jump to content

izopcena

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kcerka ce za 10 dana napuniti 19 godina.otkako je kontaktirala oca prije 10-ak dana ne zeli samnom puno razgovarati tako da Vam ne mogu reci vise detalja.njezin otac joj je izjavio da zeli da ona prima alimentaciju, a ne da ide preko mojeg racuna (zeli biti siguran da ona dobiva novac).procitala sam obiteljski zakon i upravo zato mi nije jasno zasto mene tuzi.kcerka mi je samo rekla da je njezin otac podneo prije 7 dana tuzbu i da ja trebam dati izjavu i potpis na sudu (rekla-kazala).hvala vam puno na odgovorima.
  2. Hitno mi je potreban savjet! Kcer mi je punoljetna, zadnjih 6 mjeseci zivi u Srbiji i vanredno zavrsava srednju skolu.Prije 10-ak dana je kontaktirala oca, koji zivi u RH, a nikada ju nije vidjao.Prije 7 dana je podnio tuzbu za ukidanje alimentacije, pa me zanima da li on tuzi mene (posto je dijete punoljetno) ili kcerku i kako to rijesiti na bezbolniji nacin.Alimentacija je uplacivana na moju stednu knjizicu i na moje ime i prezime. Stvarno mi je hitno i molim vas odgovor.
  3. na uvjetnoj sam jos godinu dana.u medjuvremenu sam napustila grad u kojem sam zivjela radi prica i ogovaranja.medjutim,i u novom gradu mi se dogadja ista stvar i opet ispastam zbog svoje pogreske iz proslosti.pojedinci pricaju da "imam problema sa policijom, da sam prostitutka, da pisem po njihovim blogovima pod laznim imenom i vrijedjam ih, da ih zovem telefonom i stenjem na slusalicu"....samo zelim miran zivot (zivim vrlo zatvoreno).zanima me da li tu ima elemenata za bilo kakvu tuzbu za klevetu, uvredu, povredu casti i ugleda...bilo sto obzirom da jesam na uvjetnoj i da jesam imala "problema sa policijom"?kako usutkati zle jezike?svjedoke imam. hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija