Jump to content

jokest

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Tijekom zadnje 3 god.određenoj sam osobi posuđivao novac za njene životne potrebe,nažalost bez ikakvog ugovora već samo na riječ.Sada kada pokušavam kontaktirat tu osobu i razumno se dogovoriti o povratu ona me izbjegava i ne javlja se. Napominjem da za dobar dio posudbi imam kao dokaz uplatnice sa transakcijama sa svog na tekući račun te osobe te svjedoke pri kupnji automobila gdje sam također naivno posudio određenu svotu novca. Molim za savjet
  2. U hv sam bio od ljeta 91. pa do travnja 2006.a to prvo riješenje treba samo vidjeti i smijati se a žalbu sam i uložio na prijedlog pravnika iz ZHHMO u Splitu.Da,liječnik mi je skrenuo pozornost za povećanje invalidnosti ali je moja tvrdoglavost bila jača, i da uistinu liječim se još i danas i strah me je ako pokrenem postupak iznova hoću li izgubiti i ovo što imam s obzirom da usprkos hrpi papira,nalaza na osnovu ptsp-a nemam status rvi po toj osnovi.
  3. Molim za pomoć Dragovoljac sam domovinskog rata,ranjen tijekom rata i imam 20%trajnog invaliditeta još od 1994.god,od ptsp-a se liječim po raznim ustanovama još od 1995.god.U mirovinu odlazim u travnju 2006.gdje se donosi riješenje koje nije uvažavalo moj status HRVI,status dragovoljca niti da se već godinama liječim od ptsp-a.nakon žalbe koja se uvažava donosi se novo riješenje koje je glasilo 50-50,prof.nesp.za rad.svih ovih godina nastavljam se i dalje liječiti od te pošasti zvane ptsp međutim iz nekog svog svijeta nisam nikad htio tražiti da mi se prizna i invalidnost na osnovu istog.Iskreno,bila mi je muka gledajući tko je sve ostvario pravo na mirovinu uz malo eurića i kuna. sada bih htio obnoviti postupak pa da ta prof. barem prijeđe u trajnu nesposobnost,međutim zbog donošenja zakona nije mi jasno da li bih uopće mogao ostvariti takvo pravo. hvala svima unaprijed na pomoći.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija