Jump to content

123m

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. 123m

    pomoć.prevara

    i ako ga je kupio za zajedničku upotrebu,pa zar onda ne bi trebao i on imat kljuc od auta. i zašto je auto na moje ime ako je za zajedničku upotrebu???
  2. 123m

    pomoć.prevara

    ja neznam kako on to moze dokazat kad je to laz. ja sam s tim deckom bila u dobrim prijateljskim odnosima nismo cak ni uvezi pravoj bili,ja neznam kakve je on osjecaje gajio prema meni ali to je njegov problem samo znam da sam mu ja u par navrata rekla da NE ŽELIM ništa ozbiljno osim prijateljstva na što se on uvijek smijao. ja znam da je on mene kupovo s tim svima stvarima i onda kad sam mu rekla da sam našla dečka počeli su problemi.
  3. 123m

    pomoć.prevara

    a što ako je auto bio poklon jer je dečko bio zaluđen samnom i kupovao mi koješta, ako bude kakvih svjedoka mogu to i potvrdit.
  4. 123m

    pomoć.prevara

    ja idem na sud bez odvjetnika jer smatram da nisam nista kažnjivo napravila po strani zakona,postoje zaapisnici u policiji i sve sto se tice toga a na moralnoj strani je drugačija priča al šta je tu je. 7000 e nije neka svota koju ja moram opravdavat,imala sam svoje ušteđevine,dodali su mi još roditelji i to je to. a to što je on digo kredit nedugo prije toga i u koju svrhu mene ne zanima. pa halo onda idemo sve ljude u hrvatskoj pronac koji su u to vrijeme digli kredit pa ih pozvat na sud. a ja isto tako na sudu mogu rec da je on meni posudio novce i da on meni neće vratit novce!!! zar nisam u pravu!
  5. 123m

    pomoć.prevara

    da i još nešto znači on potražuje i veći iznos nego koji je on dodao jer je jedan dio novac uistinu i bio moj
  6. 123m

    pomoć.prevara

    da i piše na tom papiru na temelju odredbe članka 42 stavak 2 točka 4 i članka 431 stavak 1 zakona o kaznenom postupku podnosim optužni prijedlog............. jer mene je već zvala policija da se uvjewri u vjerdostojnost dokumenata i on su mi rekli da je to došlo sa državnog odvjetništva....i oni su mi rekli da je sve u redu
  7. 123m

    pomoć.prevara

    da državno odvjetništvo je podiglo optužni prijedlog. a što se tiče dokumenata ja sam prijavila policiji da su oni ukradeni i on je policiji OBEĆAO da će ih vratit sto nije. sve sam prijavila u narodne novine i ta cijela procedura, ja sam rekla da su dokumenti NESTALI,pošto mi ih on nije vratioi auto je prepisan i glasi na moje ime a sto se tice te krađe imam i svjedoka sadšnjeg dečka koji je izašao van kad je vidio da ovaj ulazi u auto i pokusao ga sprijecit ali mu je ovaj prijetio palicom pa je odustao, i to sve smo prijavili policiji, u međuvremenu se još jednom i zabio u taj auto dok je bio iza mene i nabio mi se na cesti. stvar je u tome da ja tog dečka nista nisam trazila on je samo kupovao,ok, ja nisam odbijala ali danas je tako,meni je u jednu ruku žao sto je tako ispalo ali opet da nije počeo sa maltertiranjem na cesti,mene mog dečka...i da još je prijetio otkazom mom dečku....sve bi se drukčije završilo al pošto je on tjerao inat onda ga tjeram i ja. on navodi u u optužnom prijedlogu da sam ja njega tražila pozajmicu za kupnju automobila i da sam mu obećala da ću mu vratit taj iznos ili auto U ŠTO JE ON I POVEROVAO a uopće nije bilo tako nego ga je on sam kupio meni!!! pa što onda nije ovjerio kod javnog bilježnika pozajmicu gdje su moj i njegov potpis. opet kazem njegovog imena nema ni na jednom dokumentu. auto je na moje ime,kupoprodajni je na moje ime i to je to. zato ja tu nevidim problem?! bar s nekog logičnog gledišta.
  8. 123m

    pomoć.prevara

    i da prijavio me na drzavno odjenistvo
  9. 123m

    pomoć.prevara

    stvar je u tome da sam pokusala on nije htio pristat nego me htjeo tuzit te je u međuvremenu maltertiro mog sadasnjeg decka koji ga je isto prijavljivo policiji za maltretiranje i ja nisam mogla vratit iznos odjednom a auto mi je bio prijeko potreban jer sam prijasnji prodala. sto se tice ovog clanka 303 tuzi me da sam lazno navodila da su dokumwnti izgubljeni kako bi dobila druge jer on navodi da ih je on imao cijelo vrijeme kod sebe kao pokrice da cu mu vratit novce a uopce nije bilo tako,kako bi se ja bez tih dokumenata vozila. on ih je ukrao iz auta jer mi je auto bio otkljucan pred kucom. da li se ja mogu ogradit od toga svega na taj nacin da kazem da sam imala ušteđevinu i to je to. svjedoka nema jer se nikom nisam hvalila to je bilo između njega i mene.
  10. 123m

    pomoć.prevara

    Znači ukratko ovako......prije nekih godinu i pol dana bila sam u vezi s jednim dečkom koji mi je nakon nekog vremena kupio osobno vozilo u vrijednosti nekih cca 7500 eura. ja sam mu te novce obećala vratit na što je on meni rekao da ne da je to poklon od njega. u međuvremenu sam upoznala jednog dečka u kojeg sam se zaljubila i ostavila ovog prijašnjeg. nakon toga on mi je ušao u auto,nažalost auto je bio otključan te mi uzeo prometnu i knjižicu vozila koja je glasila na bivšeg vlasnika te me teretio da mu vratim auto na što ja nisam pristala. kupoprodajni ugovor bio je na moje ime i njegovo ime se u cijeloj priči uopće ne spominje. to sam prijavila policiji na što su oni otišli kod tog dečka i tražili ga da vrati dokumenete na što je on rekao da će ih vratit sutradan u određeno vrijeme. međutim on ih nije vratio. opet sam otšla u policiju na šta su mi oni rekli da oni ne žele ulazit u to jer je auto bio otključan i da to riješim sama s njim. on i dalje nije htjeo vratit dokumenete na što sam ja otišla i prijavila nestanak dokumenata te izvadila novu knjižicu vozila i prometnu koje su galsile na mojhe ime jer sam naknado ja platila porez. međutim on mene sada tuži po zakonu temeljem odredbe članka 224. stavak 4 kaznenog zakona članka 303. stavak 1 kaznenog zakona i člnaka 315 stavak 1 kz. znači nigdje nisam potpisala da su novci i auto njegovi niti to postoji ni na jednom papiru. on mi sada predbacuje kao dokaz činjenicu da je on dan prije kupnje automobila digao kredit. zanima me u kakvom sam ja sada položaju na sudu? unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija