Jump to content

Nina_Vu1

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ovako radi se o tome da muž svako malo zlostavlja suprugu, pri tom ju izbacuje iz kuće. Što u takvom slučaju raditi? Ako kuća glasi na njegovo ime dali žena ima tu kakvih prava? Naime kuća je sagrađena prije stupanja u brak, brak koji traje već gotovo 15 godina, ali se u međuvremenu, odnosno otkad su u braku proširila, izgradila i temeljito preuredila. Također postoje dva automobila u kući, a ni jedan ne glasi na ime žene, čak ne glase ni na ime muža već nekog trećeg iz njegove obitelji. Sad kada bi došlo do pokretanja brakorazvodne parnice kako bi se imovina u ovakvom slučaju dijelila i dali žena mora izaći iz kuće dok parnica traje? I da napomenem da postoji dvoje malodobne djece.
  2. Da se uključim ponovno. Njih dvoje nisu bili u toku razvoda, već je žena tražila pomoć od socijalne službe policije i sl. Ali kao što sam navela, nakon nekog vremena su izgladili odnose, kompromisno i sad joj muž ne stvara nikakve probleme. Razumijete o čemu se radi, sad se to sve vraća na to vrijeme koje su njih dvoje kompromisno razriješili.
  3. Pozdrav. Imam jedno pitanje za pravnike, naime radi se o obiteljskom nasilju. Jedna moja prijateljica je imala problema s mužem prije 2 godine. Tada je on bio nepodnošljiv, nasilan tako da je ona morala pozvati policiju. On je zaradio prekršajnu prijavu. Sada, dvije godine nakon toga muž joj ne stvara nikakve probleme i ponaša se normalno, jednostavno se promijenio, ALI nedavno joj je stigao poziv na sud, kao i svima koji su tada navedeni kao svjedoci. Ona sada ne zna što da učini, jer muž joj je sada normalan. Strahuje da sad kako je pod stresom zbog sudskog poziva može ponovno imati probleme sa njim. Ona bi željela da se sad to nekako pokuša riješiti bez suda. Što joj je činiti. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija