Jump to content

petra_1

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. A ukoliko je sin uložio nešto u kuću tada je situacija drugačija? I je li dovoljna njegova riječ da ulaže u kuću ili to mora još netko iz obitelji potvrditi?
  2. Situacija je sljedeća: Imam prijatelja koji je punoljetan, ima 23 godine, završenu srednju školu, ne studira i uskoro će početi raditi. Ipak, njegova ga majka želi izbaciti iz kuće i prijeti mu policijom. Da li je moguće da ona tek tako ostvari svoje prijetnje ili je postupak malo kompliciraniji ukoliko se tu uključi i policija! Naime, ona je jedina vlasnica kuće. Unaprijed hvala na odgovoru!
  3. Imam još samo jedno pitanje: ukoliko budu dečko i otac osuđeni uvjetno, igra li kakvu ulogu činjenica da je otac već u mladosti izdržavao uvjetnu kaznu? da li za njega onda vrijede drugačija pravila?
  4. Evo, nakon silnih razgovora od jučer do danas saznalo se kako ni čovjek kojem se prijetilo nije posve čist jer je uzeo 1000kn od dečka kako bi mu uopće rekao gdje se automobil nalazi, i zvao je cijelu familiju i tražio velike svote novca da bi se na kraju saznalo kako je upleten u poslove s mafijom, tako da ne znam za koga će ova prijava i istraga lošije završiti.. Hvala puno moderatoru na utješnom odgovoru! pozdrav!
  5. petra_1

    prijetnja??

    tražim savjet u vezi sljedećeg problema: dakle, prije nešto više od mjesec dana dečko se dogovorio sa čovjekom kojeg je našao preko foruma za zamjenu automobila. automobili su uspješno zamijenjeni s time da se mom dečku trebao nadoplatiti novac za njegov automobil.nakon par dana shvatili smo kako čovjek čiji smo auto uz nadoplatu uzeli nema namjeru dati ostatak novca, a u međuvremenu je otkriven i veći kvar na njegovu autu. došlo je do toga da je moj dečko tražio natrag svoj auto, ali su nastale komplikacije i došlo je do toga da je otac moga dečka prijetio čovjeku (ne znam točno što) koji nije želio vratiti automobil. na kraju je automobil vraćen, a prijetnje se nisu ostvarile, no jučer je policija donjela poziv za mog dečka i njegova oca da se jave u ponedjeljak u policijsku postaju zbog prijave za prijetnju. e sada, zanima me kakav je postupak pošto ni jedna prijetnja nije izašla iz usta moga dečka i nema dokaza da su uopće prijetnje i postojale jer ih je dečkov otac izrekao telefonski kada dečko nije ni bio prisutan. i dečko i otac imaju dosje od prije par godina za lakša kriminalna djela(krađa). da li taj dosje može utjecati na ovaj slučaj? i postoji li mogućnost da ih se zatvori na mjesec i pol dana dok istraga traje jer smo načuli da će takav postupak biti? unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija