Jump to content

ivancica234t

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Šta nitko nema iskustva da mi odgovori??
  2. Poštovanje svima! Imala sam prometnu nezgodu u kojoj sam lakše ozljeđena te posjedujem svu medicinsku dokumentaciju ,policijsko izvješče potvrđuje da je druga strana kriva za prometnu nezgodu te je i prekršajni sud donio presudu NEPRAVOMOČNU da je druga strana kriva.Ta druga strana se žalila i to je sad otišlo na viši prekršajni. Pitanje,dali je njezino osiguranje na moj oštetni zahtjev dužno isplatit nemeterijalnu štetu za nastale ozljede ili kako oni tvrde nežele ništa isplatit dok nedođe pravomočna presuda iako ja osobno poznam neke vozače koji su to dobili bezobzira na presudu,jer kako neki tvrde da to nema veze sa materijalnom odštetom i da se nemora dobit pravomočna presuda.
  3. Da ali meni su na sudu smo rekli da se žalila i da to sad ide na viši.Ja trenutno ni neznam na sta se ona sve žalila.
  4. imam zabranu upravljanja vozilom B kat 3mj,nakon toga policija me uhvati napirim 0.30 alk(tad sam imala 24g)policija predlaže 12 mj oduzimanja vozačke i 5700kn kazne jer sam vozila bez dozvole.Ali mene kazneni sud osudi pravomočno na 6mj zatvora zamjena za 1g uvjetno i prekršajni me još osudi na 2000 kn kazne i 1mj oduzimanja.Dali je to moguče da me kazne dva suda za isti prekršaj.Jer nije me za 0.30 mogla toliko kaznit ili je.Negdje sam čitala da se za takav prekršaž kažnjava ili ili kazna zatvora ili novčana nikako obje.A možda se i varam.
  5. Po njegovom proces na prekršajnom sudu je završio jer kako on kaže neželim se žalit,pa tko će se žalit ako je presuda u njegovu korist.Ali druga strana se žalila i to se sad sve nastavlja ili prebacuje na viši sud.Sad kako se to gleda kako kraj jednog a poćetak drugog ili samo nastavak istog procesa.Jer ako je to gotovo onda je i on svoje završio pa nema ni pravo više zastupat niti koristit punomoć ILI????
  6. ok,znaći ja sad trebam tom odvjetniku poslati napismeno da mi dostavi broj računa ili uplatnicu jer kako je on postupao prema svemu i svom dogovoru meni nepada napamet da ja idem kod njega.Čak i banka danas pošalje dije tri opomene pred ovrhu ovaj jednu pa odmah ovrha.Da je u tom dopisu pisao kakv račun za uplatu ja bih istog trena platila ovako mi je sve čudno al dobro
  7. ma jasno mi je da moram platit,nego on tvrdi da moram platit jer je postupak gotov a taj se postupak nastavlja dalje na višem sudu.I kako to da nema nekog računa ili žiro računa da mu se to uplati nego na ovaj način dođi ti kod mene pa daj lovu?
  8. kada je počinjao proces za naknadu štete u prometnoj nesreći odvjetnik pita dali ću mu platit troškove sa ili bez pda-a,ja normalno kažem bez.kako je odmicao proces odvjetnik je toliko u svemu bio pasivan da sam izludila.uglavnom kaže da mu moram platiti 250kn za nekakve papire što je tražio od autokuće iako ih ja imam kod kuće normalno nije ni pitao.750kn za pisanje žalbe koja u startu nije mogla proći jer je prošao rok žalbe normalno nije ni pitao kad sam ja poštu primio da bi se mogaož žalit i 500kn što je bio samnomn na saslušanju ajd to je ok.kako sam mu dala 500kn prije on traži ostatak od 1000kn ja mu kažem da će dobiti kad se sve okonča.Ali on me odmah šalje oboćnom pošto kuvertu u kojoj traži sve to i još neke stavke ali sa pdv-om i tvrdi da je proces okonćan jer se ja nisam žalio na presudu od prekršajnog suda i on to smatra gotovo a druga strana se žali i to se sve nastavlja.On u toj kuverti ne navodi račun gdje da mu se uplati ,nema nikakve uplatnice unutra ništa nego hoće da ja dođem kod njega i da mu to platim.Šta je sad tu ispravno radit s tim da je na tom papiru odmah napisano da je to opomena pred ovrhu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija