Jump to content

rott

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je rott objavio

  1. zanima me sljedeće :pozvan sam kod državnog inspektorata radi saslušanja u postupku kontrole legaliteta obavljanja djelatnosti sukladno čl.30 i 31. zakona o državnom inspektoratu (NN 116/08 ,123/08 ,49/11),ja osobno se ne bavim ničim ,nezaposlen sam , pa me zanima dali postoji osnova zakonska da me mogu pozvati na takvo saslušanje ,dali mogu

    od njih tražiti putne troškove ukoliko se odazovem ,te koga mogu tužiti u svezi narečenog jer neznam o čemu se radi niti se ne bavim nikakvim djelatnostima ,kakva su uopće moja prava jer nisam u nikavom prekršaju i sl.

    uglavnom sumnjam da me je netko lažno prijavio ,vjerovatno da mi stvori probleme ,neznam tko niti zašto ,te ukoliko

    to utvrdim dali ga mogu tužiti za klevetu ili sl.

  2. muku mučim sa dohodovnm cenzusom radi ostarivanja prava na dječji doplatak,molim pomoć kome da se obratim jer me zanima dali porodiljna naknada nezaposlene supruge treba ulaziti u taj famozni dohodovni cenzus ,naime supruga je nezaposlena ,imamo troje djece ,jedini sam zaposlen u obitelji i od kada ona dobiva 1663 kn naknade ,prelazi nam cenzus za otprilike 75 kn,i odbili su nam dječji doplatak i dodatak za treće dijete od 500 kuna ,sa obrazloženjem da i ta naknada ulazi u cenzus.šta da radim i tko mi može pomoći ili me uputiti u moja prava ? na mirovinskom gdje se podnose zahtjevi nemaju baš razumijevanja vrlo su škrti na informacijama..

  3. sin mu u 10 mjesecu ove godine navršava 18 godina ,ide u 3 razred gimnazije ,te je danas dobio poziv da se u veljači javi u ured za obranu ,te ukoliko se ne odazove biti će prisilno doveden. shodno tome molim pomoć i odgovor sa foruma dali netko zna o čemu se radi ?? inače u njegovom razredu več ih je nekoliko dobilo takav poziv.nije mi to sve to baš jasno čemu ti pozivi ako vojna obveza nije više

    obavezna zašto zovu klince da im se jave,ako imate saznanja o tome više molim pomoč !!?? i savjet što dalje sa tim pozivom . Hvala !!

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija