Jump to content

mala7

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani Zahvaljujem Vam na nepotrebnim savjetima. Ja jako dobro znam na što se ja trebam koncentrirati! Budući da svima nije bajno u životu, mislim financijski, mislim da je normalo da proučim sve opcije koje mi se mogu desiti, a koje su vrlo vjerojatne. Stoga ako ne znate odgovor na moje pitanje, mogli ste jednostavno napisati da ne znate i da to pitanje nije za pravnika. Lijepi pozdrava!
  2. POštovani sada sam na komplikacijama u trudnoći i po svemu sudeći ću se vratiti na posao prije porodiljnog. E sad me zanima jedno pitanje. Što ako nakon ovih komplikacija, radim 2 mjeseca i doktor me pošalje opet na čuvanje trudnoće koji prosjek 6 zadnjih plaća će mi ulaziti u prosjek za porodiljnu naknadu? da li će mi uzimat u obzir i plače koje mi je hzzo isplatio ili samo poslodavac budući da ću prekidat komplikacije? Molim vas da mi ogovorite jer postoji mogućnost da mi se to dogodi!!!!!!
  3. POštovani sada sam na komplikacijama u trudnoći i po svemu sudeći ću se vratiti na posao prije porodiljnog. E sad me zanima jedno hipotetsko pitanje. Što ako nakon ovih komplikacija, radim 2 mjeseca i doktor me pošalje opet na čuvanje trudnoće koji prosjek 6 zadnjih plaća će mi ulaziti u prosjek za porodiljnu naknadu? da li će mi uzimat u obzir i plače koje mi je hzzo isplatio ili samo poslodavac budući da ću prekidat komplikacije? Molim vas da mi ogovorite jer razmatra sve opcije koje bi mi se mogle dogodit ako odem na posao.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija