Jump to content

hloverka30

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Veeeliki Vam pozdrav svima, često pratim ovaj forum jer na njemu pronalazim pitanja na koja ne znam odgovor,a s obzirom da sam nova u firmi puna sam pitanja. Danas bih imala pitanje vezano za godišnji odmor.Naime, u firmi se dogodio kvar zbog kojeg firma nije radila nekoliko dana,te je odlučeno da ti dani se računaju kao godišnji.Naravno da trebam napisati odluku o tome i upisati od kad do kad nisu radili..Al mene zanima da li se to smije tako,jer ipak ima i onih koji nemaju pravo na godišnji a ja im trebam pisati odluku da su bili na godišnjem,neki nisu radili dva dana,i to npr.24.2., 26.2., kako to upisati u odluku? Ispričavam se na pitanjima al jednostavno želim odraditi to kako treba i ne snositi posljedice,a Vi ste mi jedini koje mogu pitati. Hvala na odgovorima.
  2. Poštovanje svima, imala bih jedno pitanje stoga molim za pomoć,unaprijed se zahvaljujem.. Radim u firmi d.. koja ima sjedište u jednoj županiji i tu joj je knjigovodstvo a tvornica je u drugoj županiji na području posebne državne skrbi.E sad,firma želi premjestiti sjedište u županiju gdje je tvornica kako bi imala neke olakšice,a knjigovodstvo bi i dalje ostalo na starom mjestu. Zanima me koja je procedura oko papirologije i što sve treba napraviti kako ne bih bio oštećen ni poslodavac niti radnici?? svaka pomoć je dobro došla jer sam nova u svemu ovome,puuno se zahvljujem.
  3. Poštovanje svima, imala bih jedno pitanje stoga molim za pomoć,unaprijed se zahvaljujem.. Radim u firmi d.. koja ima sjedište u jednoj županiji i tu joj je knjigovodstvo a tvornica je u drugoj županiji na području posebne državne skrbi.E sad,firma želi premjestiti sjedište u županiju gdje je tvornica kako bi imala neke olakšice,a knjigovodstvo bi i dalje ostalo na starom mjestu. Zanima me koja je procedura oko papirologije i što sve treba napraviti kako ne bih bio oštećen ni poslodavac niti radnici?? svaka pomoć je dobro došla jer sam nova u svemu ovome,puuno se zahvljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija