Jump to content

dac111

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je dac111 objavio

  1. jer bi mo mogao to napisati?
  2. Trebam pomoc.Planiram otvoriti firmu i vec radimo na poslovnom planu i svemu tome i nemozemo se odluciti dali otvoriti d. ili posto smo u mogucnosti da otvorimo zadrugu.Zanima me ako mi netko moze to pomoci malo oko toga.One osnove o osnivanju i tako tome znam ali me zanima kakvih sve nedostataka ima zadruga?
  3. Trebao bih napraviti ugovor o partnerstvu izmedu mene i prijatelja pa me zanima jer ima netko nekakav primjer toga ugovora ili mjesto mozda gdje da nadem.
  4. Poštovani, kako je pitanje vrlo generalno postavljeno i odgovor će biti sličan. Generelane povlastice navedene su u Zakonu o područjima od posebne državne skrbi, a korisnici istih su fizičke osobe s prebivalištem ili pravne osobe sa sjedištem u jednoj od skupina područja od posebne državne skrbi. Mislim da bi Vam bilo najbolje raspitati se direktno u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva jer oni daju poticaje, a zavisno o vrsti djelatnosti i o kojem točno području se radi. pa otvorio bih uslužnu djelatnost,servis za čišćenje,ali neznam di da otvorim jer sam cuo da imam neke povlastice tj da mi država daje neku pomoć tako nešto,i kao da isto dobijem akosam prijavljen na hzzo i ovo da mi je prvo zaposlenje.
  5. Pozdrav!Otvorio bih firmu odnosno d. pa me zanima koje povlastice imam ako bi mi sjedište bilo na mjestu od posebne državne skrbi??i zanima me dali imam mozda neke povlastice posto kad ovo otvorim to ce mi biti prvo zaposlenje,a i izvaredni student sam.Hvala
  6. Pozdrav!Nov sam na ovome pa nemojte zamjeriti ako pisem post na krivom mjestu.Otvorio bih firmu odnosno d. pa me zanima koje povlastice imam ako bi mi sjedište bilo na mjestu od posebne državne skrbi??i zanima me dali imam mozda neke povlastice posto kad ovo otvorim to ce mi biti prvo zaposlenje,a i izvaredni student sam.Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija