Jump to content

petar55

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je petar55 objavio

  1. Uhvatili su me da na domovinskom mostu vozim 109-10% = 98 kmh( uz ograničenje 70kmh izvan naselja). Kako je prema meterološkoj postaji lučko u to vrijeme bilo -2°C zanima me da li mjerenje vrijedi tj, jesu li uređaji atestirani na temperature ispod 0°C. Piše da je uređaj FAMASHOT 3 (04038). i piše da mi je brzina predočena i poništena. Policajac mi je pokazivao uređaj i rekao de je moj auto bio drugi po redu na udaljenosti od 400m i da je to moja brzina koja piše. Imam li temelja za prigovor?
  2. Kupio sam u technomarketu ACER prijenosno računalo koje je bilo izložbeni model. Na ekranu sam prvo primjetio par mrtvih piksela koji bi se malo pojavili pa otišli. Na tom mjestu je bilo sitno oštećenje ekrana, koje nisam isprva vidio a koje se je normalnim radom i otvaranjem i zatvaranjem ekrana kroz jedno tri tjedna proširilo tako da je ekran na kraju puknuo na pola. Vratio sam računalo u dućan, oni su ga poslali na servis, a iz servisa su mi javili da je to mehaničko oštećenje i da oni ne mogu dobiti plaćeno od proizvođača i da ja moram platiti popravak. U dućanu kažu da je prošlo previše vremena i da je to sad stvar servisa, ali da će provjeriti i provjeravaju već dva tjedna. I što sad?
  3. Kako da dođem do robe ili povrata novca za robu koja je avansno plaćena, ali krivo isporučena. Trgovac trvdi da sam to naručio, ali ja nisam i imam svoju svoju ženu za svedoka da nije tako. Trgovac odbija preuzeti krivo isporučenu robu i poslati novu. Uz to nije isporučio račun nego ponudu sa nadnevkom i iznosom avansnog plaćanja. Hvala!
  4. Moja je žena jučer na staro prezime i staru adresu dobila rješenje o ovrsi od javnog bilježnika na temelju vjerodostojne isprave - izvadak iz poslovnih knjiga zbog neplaćene kazne za parkiranje iz 4. mjeseca 2008. Punica je preuzela na staroj adresi i javila nam. Žena je kad smo se vjenčali u 5. mjesecu 2008. promjenila prezime i adresu i sve uredno prijavila mupu i uzela nove dokumente. Kako je prezime i adresa ovršenika na rješenju o ovrsi staro, odnosno krivo a rješenje o ovrsi predano punici pitam se trebamo li uložiti žalbu i u kojoj formi ako treba?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija