Jump to content

ruza2

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim vas dami pomognete,jer sam u tužbi postavila jako veliku sumu za duševne boli,misleći da koliko god smanje sumu daću opet dobro proći. Nemem odvjetnika jer ga nemam od čega platiti,a na ročištu odvjetnik druge strane je zahtjevao da platim sud.pristojbu. Dali ja imam pravo isparaviti u tužbi iznos odštete-preinačit tužbu,ako da kojim putem,dabi ibjegla plačanje sudske pristojbe.Koliki je iznos štete za duš.boli po danu,jer sam dobila PTSP od pisanja tužbi i žalbi je 2 god. Puno vam hvala!
  2. Poštovani! Molim vas za stručnu pomoć.Imam sudsku nagodbu gdje mi tuženi treba isplatit određenu sumu novca,dala sam nagodbu odvjetniku,koji kaže račun mu je blokiran i ništa se nemože napraviti.MUP je odvjetnici dao popis da posjeduje par starijih automobila koji su već zauzeti,a poduzetnik ima nova vozila,koja ja viđam svaki dan. (mislila sam da mu se uzme vozilo za ovrhu ako je račun blokiran)kome se trebam obratiti da bi ustanovio na kome se vodi ta tvrtka,jer po nazivu i adresi je ista,tvrtka u kojoj radnici rade i dobivaju plaću,jer na firmi koju sam ja tužila i dobila ovrhu se nalaze nova vozila i radnici rade i na istoj su adresi. Puno hvala,nadam se daćete mi odgovoriti,i dali ja odvjetnici trebam platiti troškove ovrhe,ako do ovrhe nije došlo-ako se ja nemogu naplatiti-njoj sam rekla da njemu napiše koliki su njeni troškovi,kada sam dogovarala .
  3. Molim vas hitno,moram napraviti tužbu za materijalnu štetu-to znam,ali šteta za duš.boli neznam iznos niti kako se računa.računovođa sam,moram biti normalna na poslu,a pod tabletama sam za živce,do posla imam 50km-pod tabletama sam. Koje sve vrste štete nematerijalne mogu tražiti i kako doći do iznosa.napominjem da sam i prije lijećena kod psihijatra zbog depresije i anksioznosti-dali je to bolje ili gore kod traženja nemat.štete.Imam 52.god.Poslove obavljam uz puno veći napor nego prije slučaja prijevare s autom.Hvala vam na brzom odgovoru,prošlom-ali dorh je odbacio moju prijavu.
  4. molim hitno pomoć strućne osobe,da mi kaže koliku nematerijalnu štetu mogu tražiti na sudu zbog duševnih boli,jer 21 mjesec pišem Državnim institucijama zbog prijevare kod kupnje NOVOGA peugeota 308,a isporućen mi je korišteni,jer servisni interval je 20.000km ili 30.000 a meni se servis pojavio na 12.000km. i nitko mu ništa neće,jer je sponzor hdz-a i ima moćnika u samom vrhu ove vlade.Napisala sam na desetke dokumenata sama,jer kod najmanje 10 odvjetnika sam bila i nitko neće dame zastupa iz slavonije.Uništila sam si zdravlje,pisajući,jer ja nisam stručna u tome,radim posao za koji moraš uvjek biti prisutan,obavljam ga uz velike napore.pod stresom sam stalno a do posla vozim auto 50 km.I prije toga išla sam kod psihihatra,ali otkako sam kupila taj auto moj život je postao noćna mora,liježem i ustajem s tim problemom.U DI Zg.je zabranjen rad na mom predmetu,željela bi saznati ime i prezime toga boga jer inspektorica mije rekla ima bog nad bogom,zabranjen mije rad na tvom predmetu.Mediji neće da objave,čim odu kod njega više se meni neće javiti.Molim vas pomozite mi jako sam se napatila za sve objašnjavajući o svom problemu ali nikakve koristi.Želim da me posavjetujete kjoja je to najveća moguća kazna za nanošenje duševnih boli,jer su mi vratili tužbu što nisam navela iznos štete,smatrala sam da to sud treba odrediti,a ne ja.hvala puno na odgovoru
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija