Jump to content

vipka

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala lijepo na odgovoru. Ima tu još hrpetina stvari koje su podvaljene ali se nikako ne mogu dokazati. Nadam se da će biti tako kako ste rekli, a i većina koju smo tražili savjet to kaže.
  2. Ne znam da li postavljam pitanje na pravo mjesto, ali molim nekoga za savjet. Da li je moguće žaliti se na rješenje o nasljeđivanju? Nakon osporavanja oporuke, dotične osobe su se na sudu dogovorile o raspodjeli imovine, što točno kome pripada i potpisale da se odriču prava žalbe na rješenje. Rješenje je doneseno, međutim sada je ovaj drugi ne slaže sa tim što je ovaj prvi dobio pravo raspolaganja tekućim računom iako je na završnom ročištu potpisao da se slaže sa raspodjelom. Sada želi da mu ovaj vrati te novce i da će se žaliti jer hoće te novce. Da li se on stvarno može žaliti i da li je moguće da to pripadne njemu... Molim vas za pomoć
  3. Imam pitanje. Prije godinu dana, prijateljica je preko mene uzela pretplatu, na moje ime, jer zbog određenih razloga nije mogla na svoje. Računi su stizali na moju adresu, ja sam ih joj prosljeđivala, sve je uredno plaćano. Međutim, dobila je ogroman račun. Netko se spojio, zvani su nekakvi čudni brojevi itd.... Prekinuli smo pretplatu, poslala je žalbu, račun nije htjela platiti...to je prebačeno inkaso servisu...oni su taj dug uduplali... SAda je to završilo na sudu, ali sam pozvana ja na ročište jer je ugovor bio na moje ime! Nas sada zanima da li postoji kakav način da se taj dug prebaci na nju, kod javnog bilježnika ili nešto tako. Jer ja nju ne mogu povesti samo tako na ročište, a pretpostavljam da se može nešto napraviti. Molim vas lijepo, ako mi netko može odogovoriti i pomoći.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija