Jump to content

selima25

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Podnijela je kaznenu prijavu mjesec dana prije nego sto je mali napunio 18g
  2. Poštovanje, Razveli smo se 2015g. Dobila je skrbništvo nad sinom, a ja alimentaciju . Međutim, kako je sin živio samnom do 2019g. ja nisam plačao alimentaciju jer je takav bio usmeni dogovor. Čim se sin odselio kod majke tijekom 2019 godine ja sam počep plačati alimentaciju, uredno svaki mjesec. Uz alimentaciju djetetu kupujem odjeću, knjige za školu, plačam ekskurzije, kupujem mobitele, laptope i sve što poželi, jer hvala Bogu mogu i nisam je pitao nikad da sudjeluje u tim troškovima. Sada nakon par godina, bivša me tuži za razdoblje kad nisam plačao alimentaciju ( 2015-2019g) . Moje pitanje je : - dali se uopće upuštati u proces dokazivanja , imam li šanse protiv majke djeteta ili se jednostavno nagoditi? U međuvremenu sin je napunio 18g. i može svjedočiti gdje je živio u tom razdoblju . Hvala !
  3. hvala vam tako smo i napravili, buduči su oni tražili dio mamine kuće sad smi i mi tražili dio njihove( koja nama uopće ne treba) ali eto im tamo pa da vidimo do kad će to iči
  4. Ja bi molila nekakaav primjer žalbe ili prigovora za isti slučaj. Istekla mi vozačka
  5. Molim vas pomoć. Moja mama je živjela u vanbračnoj zajednici s mužem(Zdravkom) koji nije moj otac . Oboje su imali djecu iz prvog braka. Na njenoj zemlji koja je njena djedovina sagradili su kuću koja je odmah uknjižena na nju (moju mamu). G. Zdravko nikad nije dvojio da je to kuća moje mame, pa je tako nije u oporuci ni spomenuo, medjutim svoje vlasništvo kuću, drugu i pokretnine ostavio je svojoj djeci koji nisu moji brača i sestre. G. Zdravko je preminuo i sad njegova djeca žele dio mamine kuće. Imaju li to pravo?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija