Jump to content

aliensi

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da li se tužba(kako to ružno zvuči)podnosi pri sudu prebivališta moga sina i da li se tužba može podnijeti i prije roka isteka prestanka plaćanja alimentacije?
  2. Zahvaljujem svima na odgovorima i imam još jedno pitanje.Da li se tužba(kako to ružno zvuči)podnosi pri sudu prebivališta moga sina i da li se tužba može podnijeti i prije roka isteka prestanka plaćanja alimentacije? Od svega ovoga sin će imati najviše koristi.Ionako sve njemu ostaje.
  3. Pitanje i vezano uz pisanje tužbe za prekid plaćanja.To moram učiniti jer tako traži Zakon.Mogu li podnijeti tužbu prije istjecanja roka tj.datuma kada po zakonu trebam prestati plaćati alimentaciju? Unaprijed hvala i bez ljutitih odgovora.Nisam od onih koji ne izvršava svoje obaveze.
  4. Nije nikada bio problem u plaćanju niti će to biti.Problemi su sasvim druge vrste.Ja i sin smo u fantastičnim odnosima i zna da uvjek od mene ima bilo kakvu pomoć.Stvar je pravne naravi.Alimentacija mi se skida sa plaće,a ja bi za proširenje posla trebao dignuti kredit veće svote.Za tako nešto mi,formalno,treba "čista"plaća.Samo to je razlog.On će uvjek imati novce od mene. Tečaj traje nekih sedam mjeseci i taman ga završava u lipnju. Ponavljam.To je samo tehnička stvar.
  5. Molim pomoć.Redovito plaćam alimentaciju mnogo godina.Sin mi je(koji ne živi samnom)završio Srednju strukovnu školu koja traje tri godine.U međuvremenu nije našao posao,punoljetan je i u lipnju istječe godina dana od završetka školovanja.U međuvremenu je upisao neki tečaj za aromamasera.Moje pitanje je da li se takva vrsta školovanja smatra redovnim školovanjem?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija