Jump to content

zoran36

Korisnik
  • Broj objava

    37
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je zoran36 objavio

  1. 23.3.2010 bio sam u Tvrtkovoj na vjestacenju.Zanima me koliko dugo treba vremena proci od vjestacenja do dobitka privremenog rijesenja ,i kada se dobije otpremnina imam pravo na 3 place. 05.02 sam dobio rijesenje o časnom otpustu sa pravom na mirovinu po čl.11 i pravo na otpremninu 3 place.Do sada nista nisam dobio, a i 02.04 istjece mi pravo na zdravstveno osiguranje a nista ne mogu napraviti jer nisam dobio jos privremeno rijesenje.

  2. bio sam pa su mi rekli da je to sve jos u zg.ali ako dobijem privremeno rijesenje da mogu odmah dobiti.mene zanima kada se dobije to privremeno rijesenje o mirovini.koliko se dugo ceka,meni je sada proslo mjesec dana od kada su me casno otpustili iz vojske.

  3. Zanima me da li se treba podnesti kakav zahtijev za isplatu otpremnine po čl.11 ili to ide automatski posto sam 05.02 dobi rijesenje za castan otpust i invalidsku mirovinu po čl.11.Dobio sam zadnju placu ali jos nisam otpremninu,pa ne znam jeli treba nesto ispuniti ili to ide automatski.To je otpremnina od tri prosjecne place.hvala

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija