Jump to content

leopold9

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ma prijatelju pod nikom ,trapavi.-podržavam sve što si napisao u potpunosti jer sam i ja u nedoumici i nikako da dokučim mjesto zakopavanja oružja ono za nedaj bože ali čvrsta vjera migovori ma sjetit ću se samo kada bude naj potrebnije a vrijeme curi.
  2. neznam što napisati u svezi smanjenja povlaštenih mirovina kada jadranka kosor izjavljuje da je razgovarala sa braniteljima i da su se oni složili pa molio bih te branitelje s kojim je razgovarala neka se javno izjasne koga oni predstavljaju mene sigurno ne predstavljaju jer me nisu predstavljali kada mi je bilo najteže i kada je oko mene zujalo i grmilo oni nisu ni bili samnom onda a nisu ni sada zato neka dragi moji branitelji kad mi šutimo a gos.đakić veliki HDZ ovac,koji se uvukao u analni otvor premijerki mirno pristaje na smanjenje jer on to i ne osjeti ima on nalapo se lopina i što ga briga za nas jer vlast je vlast a strast je strast.
  3. nemogu vjerovat objavljen Registar branitelja ali brzo i srušena stranica netko je bio jako brz vjerujem da je to bio istinski branitelj pa mu je zasmetalo.
  4. da objaviti registar branitelja ali objavom ništa ne dobijamo neznam na koji način će mo odvojiti one branitelje koji su zaista bili branitelji od onih po vama lažnih jer u registru su imena a sama imena ne govore puno toga osim ako će pored sumnjivih branitelja biti neka inčica koja bi mogla ukazati na neku sumnju pa te naknadno provjeriti ali provjeriti i tadašnje zapovjednike koji su im to omogućili i po čijoj zapovijedi a to će čini mi se ići veoma teško i bilo bi jako štetno za pojedine i zapovjednike i za neke u ministarstvu MORH-a jer mnogi su tu utrpali svoje koji nisu ni vidjeli rata sem preko TV izvještaja.
  5. dragi moji branitelji naravno da bi trebali biti ujedinjeni kako smo bili i u domovinskom ratu ali puno nam se uvuklo šljama u naše redove i dok ih ne izbacimo van neće nam svanuti isto tako bi trebalo jasno i glasno izraziti zahvalnost gosp.dečaku i gosp.đakiću te iste otresti ko balac s nosa jer oni nikada i nisu zastupali naše interese u saboru oni su svoje mirovine zamrznuli uzeli saborske plaće i samo klimaju glavom kao nojevi te ih povremeno zabiju pod saborsku klupu da ne kažem pijesak oni su sramota braniteljske populacije. oprostite ako se netko ne slaže samojim mišljenjem ipak je to moje mišljenje.
  6. IVANIC . sori na imenu nije namjera.
  7. IVICA-ne razumije što i kome sada treba ta potvrda i ako treba gdje podnijeti zahtjev i kome ga proslijediti da li to trebamo svi potraživati.
  8. gosp.duro rješenjem zdrav.komisije morha iz 2002g.pokrenuto jemoje umirovljenje nedugo potom sam bio u tvrtkovoj na procjeni radne sposobnosti gdje sam dobio kako sam naveo profesionalnu-mir.30/kao uzrok rata a 70/ van rata i mirovina mi je 3250kn.negdje u6mj.bio sam ponovo na komisiji za procjenu rad.sposobnosti naravno mislim na 6 mj.2009g. gdje mi je vještak dao 60/ u svezi rata i 40/ van rata u zg.su mi to smanjili i dali mi s onih 30/ koji su bili isto profesionalni u 30/ opće i 70/van rata napominjem da od odlaska u mirovinu nisam nigdje radio sav civilni radni staž mi je prije rata.
  9. molim pomoć-u mirovini sam od 02g profesionalna nesposobnost 30/post.posljedice rata a 70/pos.van rata mirovina mi je 3.250kn-prošle godine bio sam na komisiji za procjenu rad.sposobnosti i samosu mi onaj dio od 30/pos.preveli sa profesionalne na opći dio a onih 70/van rata ostalo.inače sam dragovoljac s činom razvodnik sa statusom RVI-20/-trajno u vojsci sam bio nepunih 10g profesionalni vojnik.ukupan radni staž s beneficiom negdje oko 39g.molim nekog tko mi može odgovoriti mrljavac ili duro hoće li se nešto promijeniti u izračunu moje mirovine i koliko bi mogla sada iznositi unaprijed se zahvaljujem i oprostite na dužini pisanja ovo mi je prva objava hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija