Jump to content

Saarah

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ma sve ću napraviti ali problem je otići iz kuće. Ja nemogu otići i ove kuće, kaže da će zvati policiju ako odem s malom.
  2. Problem je u tome što on ne zna razgovarati pokušala sam već milijon puta, sve uvijek završi sa deranjem. On je jednostavno takav. Ja ne želi da ona neviđa dijete dapače želim da što više vremena provodi s njom. Ali sad vas molim samo jedan odgovor: Kako da odem od njega kada mi neda dijete?????? Želim otići ove sekunde, ali neda mi malu. Kaže da idem ali bez nje. Želim se razvesti želim da viđa malu ali prvo moram otići. A nemogu bez nje. I samo da se nadovežem, ne tuće me ali me psihički zlostavlja, govori mi da sam glupača neupotrebljiva, da sam nesposobna i svašta. Sve to trpim zbog male. Molim vas recite mi kako da odem od njega a da i povedem malu.....
  3. Hvala na ispravku- našr dijete. Problem je u tome što on trenutno neradi jer ima takav posao gdje po zimi nemože raditi. On će početi raditi čim dođe ljepše vrijeme. A ja kada sam mu spomenila da kada dobijem posao da ću se odmah odseliti izjavio mi je da mogu biti uvjerena da posao neću dobiti. Bojim se da bi djiete moglo pripasti njemu. Jer pitam se tko bi ju onda odgajao jer on radi ujutro od 5 navečer do 8.
  4. Nisam odustala ja se trudim već 2 godine. Ali s njim nema razgovora ja pričam u prazno to njemu ništa ne vrijedi. On radi što god hoće a kada ja nešto prigovorim ja sam ovakva i onakva. Po cijele dane ga nema doma (vozač je) a i kada je doma ili spava ili ode na nogomet, ja tu postojim samo za kuhanje i čišćenje. Da ne spominjem da je naravno obe godišnjice braka zaboravio i da to ne predstavlja problem, šta ja drobim pa šta sad zaboravio je. Već sam iscrpljena od ovakvog života, da bar pokazuje da sr trudi pa bilo bi mi lakše ali ne. I nije bilo ljubavi nakon prekida nego jedno najobičnije pijanstvo i nerazmišljanje.
  5. Evo da i ja postavim svoj problem. U braku sam već 2 godine, imam dijete od godine i pol. Udala sam se naravno zbog trudnoće, bili smo u vezi ali smo prekinili. vidjeli se još jednom i ostala sam trudna. Sada je stvar ovakva, odnosi između nas dvoje su katastrofalni po cijele dane urličemo jedno na drugo (što šteti mom djetetu), ali njemu se nemože dokazati da se stiša. Oboje smo trenutno nezaposleni i naravno da dolezi do svađa i zbog novaca. U većini većih svađa dočazi do toga da ja odlazim (što bih jako voljela) ali mi onda on zaprijeti da će mi uzeti dijete i da mogu ići ali dijete ostaje s njim. Ili on odlaza i vodi djete sa sobom i naravno svaki put ja popuštam i ostajem. Zato sada imam par pitanja: 1. Dali on doista može zadržati djete kod sebe iako ja želim otići? 2. kolike su šanse da ja dobijem skrbništvo nad djetetom iako sam nezaposlena i morala bih se vratiti roditeljima? Bojim se otići jer on poznaje puno utjecajnih ljudi i strah me da mi doista ne oduzmu moje dijete. Jer bez nje kraj mene moj život nema smisla.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija