Jump to content

mademoiselle

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. dragi Cigo, u mailu sam navela da dajem neopozivi otkaz na radnom mjestu tom i tom, otkazni rok ću odraditi po Ugovoru, do 28.02.2010. Ali, ponavljam otkaz nije problem! u vezi toga nema nikakvih dvojbi... problem je neisplaćena plaća i NEPRIJAVLJIVANJE na HZZO i HZMO. hvala i lp, m.
  2. kao prvo, hvala na brzom odgovoru:) nije mi poslodavac dao nikakve potvrde, u tome i jest problem! nije me uopće prijavio! otkaz sam dala usmeno, a zatim i pro forme pismeno putem maila. što se tiče otkaza, nema problema... problem je što me nije prijavio i što mi neda plaću! koje pravne korake mogu poduzeti (a najradje ne bi) jer to košta i traje jako dugo; ja bi radje da mu mogu pravno parirati u razgovoru i dati mu do znanja da imam prava i da ću ih, ako treba, upotrijebiti... hvala još jednom:) m.
  3. Molim vas pomozite! HITNO! Naime, danas sam skužila da me poslodavac gdje radim od 04.01.2010. još uvijek nije prijavio na soc i mirovinsko (ne plaća doprinose) i kasni mi sa isplatom prve plaće. Ugovor sam uredno potpisala i imam ga! Hvala Bogu, našla sam drugi posao i jučer sam dala otkaz, radim do 28.02.2010. Ali šta napraviti sa plaćom za 01.mj koja mi još nije isplaćena (kak ću tek dobiti ovu za 02.mj; strah me i pomisliti), i kaj sa prijavom? ne bih htjela imati "rupu" od 2 mjeseca kad sam ja radila i imam Ugovor o radu na neodređeno vrijeme - potpisan! kao šlag na torti je sad još i njihova bahatost tipa kao:"neznamo gdje su tvoji papiri. a kad si ih i kome dala??!!" Knjigovođa, koji je outsourcan (izvana), veli mi da moje papire nije nikad niti vidio!!!! Molim Vas odgovor jer sam očajna i ljuta na bahatost i bezobrazluk poslodavca... Kako se postaviti i šta reći??? Puno, puno hvala unaprijed:) m.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija