Jump to content

andromeda1210

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dijete jeste povjereno meni na zajednički život. Veseli se odlasku jer je komunikacija između djeteta i budućeg supruga ostvarena. Lijepo se slažu i razumiju. Strah me je da sve ne padne u vodu zbog očeve zabrane,pa se pitam hoću li i kako uopće moći otići sa svojim djetetom. Ukoliko je moguća komunikacija izvan foruma,molim Vas da mi javite,jer bih Vas kontaktirala,naravno ukoliko dopuštate. Hvala!
  2. Velika Vam hvala na odgovoru. Svjesna sam da neće biti lako,ali nadam se uspjehu. Pogotovo stoga što nikad nisam,a niti namjeravam osporavati djetetu viđanje s ocem. Čak naprotiv. Zanima me kakva su mi prava i kakve su šanse ako sve dođe do suda. Je li sud slijedeća instanca ukoliko otac ne pristane da diejte ide samnom? Kakva je praksa? Koliko dugo traje? Želja nam je što prije početi planirati obitelj. Hvala još jednom.
  3. Pitala sam švedsku ambasadu,oni ne traže dozvolu roditelja koji ne putuje s djetetom. Dogovor s bivšim je nemoguć,neostvariv. Izgleda da će sud morati odlučivati,a ja ne znam ništa o tome,koliko traje,može li mi zabraniti itd... Hvala puno na svim odgovorima...
  4. Otac sina viđa svaki drugi vikend i jedan dan u tjednu. Ne dolazi po dijete uvijek kad ima pravo,ponekad se ne pojavi. Inače nemam nikakve probleme s tim da dijete viđa oca,nikad to ne bih branila niti imam pravo na to. Otac i majka su jednako važni u životu djeteta,poštujem to,ali ipak i ja imam pravo na novi život i novu obitelj. Zar ne? Čula sam neke odgovore kao da bi se samo trebalo preinačiti viđanje djeteta. Mene strah da mi otac ne zabrani odvođenje djeteta. Ima li pravo na to?
  5. Razvedena majka djeteta 7 godina radi udaje seli se u Svedsku. Treba li pristanak oca da dijete odlazi živjeti s majkom. Što poduzeti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija