Jump to content

ivan_1602

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. mogu li zamoliti nekoga za pomoc pri pisanju prigovora ili da ako ima primjerak ili presluku nekoga prigovora da mi posalje na mail ivan16021990@hotmail.com hvala puno!
  2. hehe pa nemoj odmah tako, nisam ja samouvjeren niti išta tako, pitam samo jer neznam kakav je zakon i zato trazim savjet i pomoc od drugih koji su imali takvih situacija ili koji su upoznati sa zakonom, znam da si prije takvu ajmo reći važnu poštu dobivao na ruke znaći morao si potpisati pri preuzeću, al izgleda da vise nije tako a iskreno se nadam da to je činjenica gdje se nalazio policijski automobil za oslobađajuću presudu! ako je tko imao sličnu situaciju i ako je pisao prigovor molio bih ga da mi pošalje primjerak na pm ili kako god... hvala puno
  3. molim za pomoć, stvar je u tome što na semaforu nije radilo žuto svijetlo, znači bilo je zeleno, treptavo zeleno i odjednom je prebacilo na crveno,znaći nije bilo žutog treptavog svijetla,a stvar je što kobre nisu uopće bili u toj ulici u kojoj sam ja, nego su tek ušli u ulicu koja siječe ulicu kojom sam se ja kretao, a samim time su od semafora bili udaljeni kojih 100-ak metara, ja sam rekao policajcu da semafor nije radio ispravno,tj da nije bilo žutog svijetla,što nažalost trenutno ne mogu dokazati jer je semafor u međuvremenu popravljen, a on je meni odbrusio kao pa imaš drugi semafor zašto nisam gledao na drugi! proslo je od tada evo nekih 20-ak dana i poslali dopis i 2 uplatnice,jedna na 2000 kn i jedna na 110 kn,te oduzimanje vozačke na 3 mjeseca. ja to nemam odakle platiti, student sam. i da, što se tiče same isporuke pisma, ja to pismo nisam dobio na ruke, niti je itko iz obitelji potpisao, znaći bilo je u sandučiću, i ja mogu tvrditi da ja to pismo uopće nisam ni dobio! unaprijed hvala na pomoći!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija